CONCURSURILE

 

Munca si viata in organizatii nu trebuie sa fie numai despre presiune si deadlines, credem ca poate fi si frumoasa, cu multe beneficii personale si profesionale pentru cei care aleg sa priveasca si prin alte lentile. In perioada urmatoare, lansam o companie de sustinere a muncii si vietii in organizatii, cu momente extra pentru beneficiul personal. Cum lucrurile mici fac diferenta, in fiecare luna lansam un concurs ce aduce invitatii gratuite pentru un numar de profesionisti in HR care aleg sa fie atenti si la ei insisi. Te invitam sa vezi ce pregatim luna aceasta!

Te poti inscrie concursul de luna aceasta prin completarea formularului, astfel incat sa iti asiguri sansa de a castiga unul dintre premiile oferite de partenerii comunitatii

Mult succes!

CONCURS LUNA IULIE

concurs ROCOACH

Mihai Stănescu

Executive Coach & General Manager

@RoCoach

Luna aceasta avem 40 de locuri la evenimentul

Schimbarea, visul unei nopți de vară 

sau cum să începi schimbarea în organizația ta

oferit de RoCoach pe 18 iulie in Bucuresti.

Ai nevoie de indrumare pentru implementarea unui proces corect al schimbarii la tine in companie? POTI CASTIGA UN LOC la evenimentul unde Mihai Stanescu (Executive Coach & GM @RoCoach) va povesti ce inseamna procesul de schimbare in organizatiile cu care a lucrat in ultimele 2 decenii, apoi va explora impreuna cu tine si ceilalti participanti, prin exercitii de grup, pasii necesari implementarii unui proiect de schimbare, solutii si optiuni.

Avem numai 40 de invitatii care sunt dedicate prietenilor Great HRs Community. Grabeste-te!

CONCURSURILE INCHEIATE

concurs DEKRA CERTIFICATION

Premii oferite de 

Luna aceasta avem 20 de locuri pentru

Un curs HR Lean Six Sigma Yellow Belt oferit de Dekra Certification in Bucuresti

Simti nevoia optimizarii proceselor de HR in compania ta? Cum ar fi daca ai putea aduce chiar tu imbunatatiri prin cateva metode HR Lean Six Sigma in organizatia pe care o reprezinti? In luna noiembrie vrem sa iti facem un cadou – un curs comprimat de Lean Six Sigma Yellow Belt oferit de Dekra Certification exclusiv membrilor comunitatii! Vom avea 20 de castigatori. Te provocam sa te inscrii in concurs si sa castigi!

23 noiembrie, orele 09:00 – 16:00

Certificarea se obtine prin prezenta la curs in locatia din Bucuresti. In cazul imposibilitatii participarii, te rugam sa anunti pana cel tarziu pe 20 noiembrie pentru ca locul tau sa poata fi cedat urmatorului castigator.

ATENTIE!

Concursul iti este adresat numai daca:
•    Esti manager de HR intr-o companie cu peste 500 angajati - conditie principala (de asemenea, sunt acceptate si alte functii din departamentul de HR, cu conditia ca acestea sa fie functii de coordonare si people management)
•    Iti doresti sa capeti cunostinte despre cum ai putea simplifica procesele administrative din zona HR
•    Vrei sa capeti o atestare recunoscuta international? (la sfarsitul cursului o vei primi de la DEKRA)
•    Simti ca in compania ta exista resurse care sunt irosite sau ar putea fi valorificate mai mult
•    Iti doresti un instrument care iti va da abilitatea de a aduce idei noi in organizatia ta astfel incat sa poti deveni un partener pentru business si celelalte departamente


Despre ziua de curs pe care o poti castiga:
Pornind de la un proces neoptimizat vei trece prin cateva runde successive care te invata cum sa aduci imbunatatiri si demonstreaza aplicabilitatea practica a conceptelor Lean Six Sigma. Este o zi investita pentru dezvoltarea ta personala si profesionala. Vei invata cum sa iti pui intrebarile potrivite prin perspectiva Lean Six Sigma, regandind abordarea si aducand solutii noi. Apoi vei invata cum sa aplici corect colectia de tehnici si practici care iti vor aduce rapiditate, imbunatatiri si economii de buget. Si toate acestea in contextul unei comunicari simplificate si standardizate intre diferitele functii si niveluri organizationale printr-o filosofie centrata pe client, control vizual, metrici si date.

Cine sunt trainerii:

Ion Teohari
International Certified Master Black Belt, IASSC Acredited Training Associate, Senior Trainer at TUV Rheinland and Dekra

Linkedin

Teodor Vasiliu

Trainer, Associate Partner – delivering Lean Six Sigma (YB, GB levels), FMEA, 8D and Consultative Selling classes.
Linkedin

Cand primesti premiul:
Trainingul are loc vineri, 23 Noiembrie, de la 09.00 – 16:00. Vei fi anuntat cu 3 zile inainte despre rezervarea locului tau asa ca iti recomandam sa iti pastrezi agenda disponibila pentru a nu pierde oportunitatea.


Unde va avea loc:
Green Gate Offices – Bd. Tudor Vladimirescu nr. 22, Sector 5, Bucuresti

Gazdele evenimentului:
Cornel Iacob – Regional Manager DEKRA si Silviu Dinu – Sales Manager DEKRA

Despre sponsorul concursului:
DEKRA Certification este un furnizor global de top pentru servicii de auditare și certificare, specializat în domeniul calității, siguranței, mediului și sănătății. Expertiza DEKRA acoperă sistemele de management cât și testarea, inspecția și certificarea unor game largi de produse, componente și echipamente utilizate în medii periculoase. Servicii de training - DEKRA, lider global în domeniul siguranței, oferă instruiri specializate pentru dezvoltarea de competențe tehnice în domeniul sistemelor de management, industrial, auto și al transporturilor. Cu ani de experiență, personal calificat și accesul la resurse informaționale globale, DEKRA vă oferă formare profesională care combină cele mai recente cerințe legale, standarde naționale și internaționale și standarde din industrie.

www.dekra-certification.com.ro 

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

concurs SILVIA SERBAN

CONCURS DESIGN VESTIMENTAR

Luna aceasta avem 15 locuri pentru

O sesiune de consiliere vestimentara personalizata oferita de Silvia Serban

Modul in care ne imbracam are impact in starea noastra de bine, dar si in modul in care ne percep cei cu care interactionam. Cum ar fi daca am fi atenti si la aceast aspect in mediul organizational? Alegerile noastre legate de stilul vestimentar aliniat cu personalitatea, dar si cu mediul organizational in care ne aflam, ne sustin starea de bine si exprimarea de sine autentica.

Vineri, 19 octombrie, in intervalul 15:30 - 18:30, te invitam sa explorezi intr-un workshop sustinut de designerul Sivia Serban, in atelierul ei de creatie vestimentara din strada Sergent Petre Aurelian nr 62 (Green Lake Residencies Baneasa) cateva modalitati de a crea o stare de bine si exprimare autentica de sine, prin stilul vestimentar.

www.silviaserban.ro 

LISTA CASTIGATORILOR:

Carmen Barbulescu, Andra Pintican, Iulia Matei, Daniela Solomon, Elena Mihalcea, Aurelia Alexoaei, Olivia Catana, Ana Miricel, Adriana Stan, Petruta Baron, Dana Amancei, Iryna Diakova, Adelina Popescu, Ioana Predescu, Daniela Oprea, Ioana Petrea, Gabriela-Corina Mihoci, Mihaela Babii

  • Facebook Social Icon