MULȚUMIM!

Am primit cererea ta pentru înscrierea la eveniment.

 

Vei primi un răspuns în maxim 48 de ore cu confirmarea rezervării biletului pentru tine, în limita numărului de locuri disponibile. Rezervarea finală va fi făcută după plata acestuia. În cazul în care nu vor mai fi locuri disponibile în momentul înscrierii tale, vei fi pus pe o lista de așteptare și vei fi anunțat imediat ce se va elibera un loc. Te rugăm sa aștepți mailul de la noi sau să ne contactezi dacă ai intrebări la numărul de telefon 0724433667.

 

Între timp...

 

FELICITĂRI!

De acum ești parte a comunității! :)

Începând din acest moment vei primi informații de la noi despre evenimentele viitoare, despre articolele și interviurile scrise de membrii comunității și alte informații relevante pentru tine.

 

Oricând te poți dezabona de la aceste informări printr-un mail la comunitatea.greathrs@gmail.com, unde ți se va răspunde cu confirmarea ștergerii datelor tale în 48 de ore.

 

Pentru mai multe întrebări sau cerințe din partea ta, poți sa intri în legătură cu noi și prin canalele de la secțiunea CONTACT.

Pentru mai multe info despre drepturile tale și politica noastră de confidențialitate, te invitam să intri pe pagina GDPR.