SI TU

POTI SA CONTRIBUI

LA SCHIMBARE!

De ce sa contribui?

In aceasta perioada realizam doua studii in paralel, alaturi de partenerii nostri, Ipsos Interractive,  pentru a analiza nevoile din piata muncii, la nivel national, in toate industriile si pe toate categoriile de angajati.

Completarea chestionarului este anonima si va ajuta ca punct de pornire in cadrul unui proiect social amplu, desfasurat pe parcursul urmatoarelor 18 luni. Proiectul este unul in sistem de voluntariat si are in echipa organizatorica in acest moment peste 40 de voluntari si 20 de companii partenere. Prin intermediul lui, ne propunem sa transmitem dorintele candidatilor catre companii, pentru a le ajuta sa se adapteze cerintelor actuale ale pietei, sa gasim solutii pentru depasirea barierelor, prejudecatilor si actiunilor discriminatorii in procesul de angajare, sa oferim locuri de munca potrivite cerintelor candidatilor si acces la un numar mai mare de candidati relevanti.

Detaliile despre proiect vor fi facute publice dupa incheierea studiului, pentru a nu influenta in aceasta etapa raspunsurile la chestionar.

Vei putea oricand sa revii pe aceasta pagina, dupa publicarea studiului, sa citesti rezultatele sau sa afli mai multe detalii despre proiect, dupa lansarea acestuia.

Cum poti ajuta?

 

Te invitam, daca si tu simti nevoia unei schimbari in piata muncii, sa ajuti prin completarea chestionarului de mai jos, in functie de categoria in care te regasesti.

ESTI  CANDIDAT:

Esti in cautarea unui nou job si intampini dificultati in a gasi ceea ce doresti?

Simti ca angajatorii ar trebui sa schimbe ceva?

Nu esti multumit de conditiile de lucru pe care le ai in momentul de fata?

Nu iti este ascultata opinia? 

Inseamna ca acest mesaj a ajuns unde trebuie.

 

De ce? Pentru ca noi vrem sa te ascultam. Sub protectia anonimatului.

Pentru aceasta, te invitam sa completezi urmatorul chestionar. Dureaza DOAR 15 minute, insa contributia ta va avea impact in urmatorii 2 ani!

ESTI  ANGAJATOR:

Esti manager sau recrutor si nu gasesti oamenii potriviti?

Simti ca nu ai destule resurse sa atragi candidati buni?

Te ia durerea de cap cand auzi despre criza fortei de munca in Romania?

Vrei sa faci schimbari in organizatia ta dar nu esti ascultat?

Inseamna ca acest mesaj a ajuns unde trebuie.

 

De ce? Pentru ca noi vrem sa strangem informatii relevante care sa te ajute. Si tu poti contribui, sub protectia anonimatului.

Astfel ca te invitam sa completezi urmatorul chestionar. Dureaza DOAR 15 minute, insa contributia ta va avea impact in urmatorii 2 ani!

Prin accesarea link-ului catre pagina de completare a chestionarului (prin click pe oricare dintre  butoanele de mai sus) ne confirmi dorinta ta de a participa in acest studiu.

 

Te asiguram ca NU ti se vor cere date cu caracter personal, completarea fiind anonima.

CONTACT

Oricand ne poti cere detalii despre studiu sau despre proiect la adresa comunitatea.greathrs@gmail.com sau la numarul de telefon 0724.433.667. In iunie vom publica pe aceasta pagina detaliile