top of page

Echilibrul muncă - viață personală

în noul context de business

(vei primi datele de acces după înscriere)

Cum ar fi dacă ai veni la un eveniment unde poți crea

soluții pentru specificul organizației tale, pentru realitatea actuală?

Una dintre marile provocări în mediul organizațional odată cu instalarea pandemiei dar și în continuarea sa, este legată de pierderea echilibrului dintre muncă și viața personală. Dacă anterior pandemiei, chiar dacă nu aveam un bun echilibru, tot era un moment în care plecam de la birou spre casă, acum, în noul context, biroul poate fi reprezentat de un anumit loc în casă și limita dintre casă/familie/viața personală și muncă este una foarte fină și greu de păstrat.

Vă invităm la un eveniment online sub forma unor conversații centrate pe soluții despre ce putem face concret, în mediul organizațional, astfel încat să facilităm un echilibru muncă - viață personală.

 

Conversația va fi moderată de către specialiștii în carieră de la Viitorul Meu împreună cu invitații lor din mediul organizațional.

Business Meeting

Completează formularul de mai jos în care ne spui câte locuri ai nevoie să îți rezervăm

ÎNSCRIEREA TA:

Pentru participarea ta la eveniment te rugăm să completezi formularul de mai jos. În urma înscrierii tale vei primi un mail de confirmare a locului tău.

CUM PLĂTEȘTI

Biletul este 90 RON iar pentru achiziționarea mai multor bilete vei primi un discount între 10 și 25%, în funcție de câte bilete alegi să cumperi. Vei putea selecta numărul de bilete în fomrularul de mai jos, iar plata o vei putea face cu cardul imediat după completarea formularului.

Banii primiți de la tine vor merge ca donație către campania socială Angajez 45+. După înscriere vei primi pe mail, automat, datele de acces

 

NUMĂR DE LOCURI LIMITAT

Te sfătuim să completezi formularul de mai jos în cel mai scurt timp, astfel încât să putem rezerva un loc pentru tine, în limita celor 25 de locuri disponibile. După umplerea acestor locuri, înscrișii veniți ulterior vor fi puși pe o listă de așteptare și vor fi anunțați pe măsură ce se eliberează locurile, în ordinea înscrierii, dar nu mai tarziu de 2 zile înainte de eveniment, Așa că îți recomandăm să îți rezervi data în calendar pentru orice eventualitate.

FORMULAR PENTRU REZERVAREA LOCULUI TĂU

Îți mulțumim de pe acum pentru contribuția ta - banii primiți de la tine vor merge ca donație către campania socială Angajez 45+. 

Câte locuri dorești să rezervi, pentru tine și colegii/prietenii tăi?

Te-ai înscris cu succes! Verifică mailul să salvezi datele de acces!

Acest eveniment nu mai acceptă înscrieri deoarece timpul de înscrieri a expirat.Vă mulțumim pentru interes și vă invităm pe pagina de înscriere în comunitate să vă abonați la newsletterul nostru pentru a primi informări din timp despre evenimentele viitoare. Pentru orice informații, aveți datele noastre de contact la secțiunea cu același nume. Numai bine!

Pentru informații suplimentare, ne poți contacta la

comunitatea.greathrs@gmail.com

+40724433667

Înscrierea ta
Cum știi dacă e pentru tine

Cum ar arăta o serie de soluții potrivite pentru organizația ta în prezent?

Ești manager , profesionist din HR și dezvoltare de business, antreprenor sau freelancer?

 

Probabil că simți presiunea de a găsi soluții rapide pentru dezvoltarea unor noi competente și abilitați adaptate contextului, într-un timp foarte scurt. Și asta până se deblochează bugetele sau până se mai lămuresc necunoscutele.

 

Sau, pur și simplu, găsești greu de reconciliat oboseala / copleșirea angajaților cu nevoia organizației de a fi performantă și agilă în noua realitate.

 

Retenția angajaților talentați și performanți devine o provocare în contextul bugetelor și a oportunităților limitate pentru aceștia în cadrul organizației.

 

Vino alaturi de noi să devii creatorul soluțiilor pe care le cauți!

Noi, cei din GreatHRs, știm că împreună putem crea inspirație și opțiuni pentru procesele importante din mediul organizațional.  Te invităm la un altfel de eveniment: unul în care tu ești artizanul soluțiilor potrivite pentru situația organizației tale.

Despre eveniment

CE FACEM ÎMPREUNĂ?

Un eveniment pentru găsirea soluțiilor potrivite pentru tine și organizația ta:

 

CÂND: 

2,5 ore interactive, pe 20.04.2021 în intervalul 15:00 – 17:30


CE FACEM ACOLO:

Te invităm la un eveniment online sub forma unor conversații centrate pe solușii despre ce putem face concret, în mediul organizațional, astfel încât să facilităm un echilibru muncă - viață personală.

POȚI VENI SINGUR SAU ÎN ECHIPĂ

 • Dacă vrei să vii singur, înscrie-te la eveniment și vei avea un spațiu de discuție alături de ceilalți participanți, să construiți împreună și să vă împărtășiți soluții concrete și ușor de implementat!

 • Dacă vrei să vii în echipă: Poți veni însoțit sau poți forma chiar o echipă de mai multe persoane din organizația ta.

De ce să participi

CU CE PLECI

Pentru fiecare problemă există o soluție! Te invităm să explorezi opțiuni noi pentru tine și organizația ta!

Cu ce poți pleca:

 •   soluții concrete pe care le poți pune în practică în activitatea ta profesională și personală 

 •   opțiuni ce pot fi aplicate și în compania sau echipa ta 

 •   perspective noi despre echilibrul muncă – viața personală 

 •   inspirație pentru o activitate de zi cu zi echilibrată

Conversația va fi moderată de către specialiștii în carieră de la Vitorul Meu împreună cu invitații lor din mediul organizational

Înscrie-te acum la eveniment și alege să ai o contribuție semnificativă în organizația ta!

Invitații

Cine sunt invitații:

Marți, 20.04.2021

15:00 - 17:30

Vei fi ghidat în discuțiile din cadrul evenimentului de:

MODERATORI:

patricia andrei.jpg
 • LinkedIn

Patricia Andrei

Consultant senior

@Viitorul Meu​

adrian cârlan.jpg
 • LinkedIn

Adrian Cârlan

Employee Benefits Relationship Manager
@NN

INVITAȚI DE ONOARE

lavinia_rasca-1.jfif
 • LinkedIn

Lavinia Rasca

MBA Professor, CEO EXEC

@EXEC-EDU

aurelian_dumitru.jfif
 • LinkedIn

Aurelian Dumitru

HR Business Partner EMEA

@Adient

monica_oltean.jpg
 • LinkedIn

Monica Oltean

Health & Wellness Director

@Wellington

adelina_sivu.jfif
 • LinkedIn

Adelina Sivu

Operations Manager

@Cegedim

Banii proveniți din plata fiecărui bilet cumpărat de tine sunt donați către inițiativa de creștere a angajabilității persoanelor de peste 45 de ani în România - campania socială Angajez 45+, pornită în 2018.

 

Toate încasările acestui program vor fi direcționate către organizatia Angajez 45+ și asociația care a creat si crește proiectul pentru candidații și angajatorii din România). Poți vedea aici mai multe detalii despre această campanie care îdeja acționează la nivel național (click). De asemenea, dacă vrei să implici și compania ta să susțină proiectului, dă-ne un semn și stabilim o întâlnire.

Unde donam banii
bottom of page