top of page

Ai auzit deja despre cel puțin unul dintre proiectele incubatorului Great HRs, însă care crezi că va fi experiența ta atunci când vei participa și la un eveniment?

ce nu vrem

să replicăm 

 

Know-how predat

Cum ar fi să nu mai mergi la evenimente unde vin guru care te învață cum să faci lucrurile la tine în companie?

 

 

 

Dezbateri și schimb de păreri

 Cât de mult te ajută să asiști la dezbateri despre aceleași bune practici care nu mai corespund pieței muncii din prezent?

cum arată o sesiune de antrenare

 

Know-how multiplicat

Noi credem că HRii au deja destul know-how și că soluția este să reunim mai mulți profesioniști curajoși și cu viziune, cu care să experimentezi și să crești împreună.

 

Soluții și bune practici noi

Am creat un teren de antrenament pentru profesioniști asemeni ție, din aceeași ligă, cu sesiuni de explorare de soluții și practici noi sau strategii concrete și aplicabile.

Te invităm să vezi ce ți-am pregătit și anul acesta!

evenimentele

Great HRs

ce spun

participanții

o comunitate dinamică și prietenoasă

„Felicitări pentru comunitate! Este foarte dinamică, prietenoasă și utilă! Mă bucur că m-am înscris și vă rog să mă țineți la curent cu următoarele subiecte”

instructiv pentru noi toți

„Mulțumim pentru eveniment. A fost foarte interesant și instructiv pentru noi toți. Sper să ne mai auzim și în alte ocazii cu subiecte noi și interesante!”

răspunsuri la multe întrebări

„Vreau să vă felicit pentru evenimentul reușit. Am plecat cu răspunsuri la multe întrebări pe care le aveam. Aș vrea să mulțumesc și invitaților voștri”

exemple relevante și comunitate activă

„O întâlnire excelentă. Exemple relevante și o comunitate foarte activă!"

luăm pulsul pieței

Mă bucur mult că ați venit și în Brașov. Avem nevoie de o comunitate unită, de soluții împărtășite și de un cadru în care să luăm pulsul pieței

perspectivă relistă în industria mea

„Cu ajutorul acestei comunități îmi conturez o perspectivă cât mai realistă în industria mea. Contează enorm să ai pe cine să întrebi și să afli cum e și în alte companii. Am descoperit că mulți dintre aprticipanți au avut unele probleme cu care m-am confruntat și eu”

calitate în conținut și desfășurare

„Vă mulțumesc pentru calitatea evenimentului, pe care o apreciez ca fiind excelentă, atât în conținut, cât și ca mod de desfășurare.”

organizare excelentă 

Am simțit că nu au fost de ajuns cele câteva ore de căutare de soluții și că subiectul merită explorat și mai mult. Aș vrea să continuâm și în alte sesiuni. Mulțumesc pentru o organizare excelentă!

un eveniment reușit

Încă un eveniment reușit! Felicitări! Îmi amintesc cu deosebită plăcere că ne-am cunoscut acum 2 ani când am venit la primul de acest gen. Ați devenit din ce in ce mai buni!

grupul, abordarea și bunăvoința

„Am asistat la eveniment și mi-a plăcut grupul, abordarea, energia și bunăvoința oamenilor :) O companie în care aș vrea să revin și să particip la dezvoltarea ei.”

actualitatea subiectului

​Am aprecit cel mai mult calitatea moderatorului ales și actualitatea subiectului

nivelul participanților

Vă mulțumesc pentru invitație! Am fost bucuroasă să văd că oamenii din sală au participat activ la discuții șă au împărtășit din experiența lor. Cred că ați ales bine participanții - a fost un plus că au fost și manageri din alte departamente, 

vezi ce am pregătit

Evenimentele noastre au loc în offline, la sediile angajatorilor din București, Cluj-Napoca sau Brașov, în hub-uri sau alte locuri interesante din aceleași orașe sau în online, unde suținem webinarii și sesiune de lucru pe platforme de comunicare video.

evenimentele din online

evenimentele organizate pentru parteneri

bottom of page