top of page

Retenția angajaților în practică

Giving a Speech

Marți,

24 septembrie

2019

Daca nu mai știi ce sa le mai dai și ce sa le mai faci angajaților tăi pentru a crește procentul de retenție, îți propun sa ne reamintim împreună regulile de baza. Let's get back to basics! (cum zic americanii). Vino alaturi de noi, dacă și tu crezi că acțiunile de Comp&Ben nu înlocuiesc strategiile de retenție, să privim imaginea de ansamblu!

 

despre eveniment:

În această toamnă, Great HRs te provoacă la o vânătoare de new practices! Și nu de unul singur, așa cum poate ești obișnuit, ci împreună cu alții! Așa că, acum, printre festivaluri și ultimele zile de vacanță, noi nu ne lasăsăm și profităm de această perioadă să punem câteva carămizi la bazele organizaților sănătoase din Brașov unde construim o comunitate de HRs profesioniști și curajoși. Primul pas? Am creat un spațiu de dialog pentru profesioniștii asemeni ție, alături de câțiva invitați speciali, care te vor ajuta să descoperi strategii reale de retenție, adaptate realității actuale. Vrei să afli concret, din practică, strategii de la profesionisti din domeniul resurselor umane din Brașov? Vino alături de noi să începem schimbarea! Accepți provocarea?

 

ce se întâmplă la eveniment:

Key note speakerii te vor invita să descoperi împreună cu ei practici simple și ușor de aplicat din experiența lor profesională.

 

când și unde:

Marți, 24 septembrie, în intervalul 10:00-13:30, Hotel Cubix (Str. Saturn nr. 47, Brașov)

agenda:

09:45-10:00: Primirea participanților 

10:00-12:00: Introducere și key note speeches

Fiecare speaker invitat va vorbi concret, din practica sa, aducând exemple de strategii și best practices 

Manuela Gute va vorbi despre “Employees Engagement”, aducând un studiu de caz real - un proiect de colaborare între HR și business, cu promovare internă și o zonă de învățare și bune practici pentru angajați.

Rodica Obancea va aduce în dicuție o perspectivă holistică despre retenția angajaților.

Mădălina Smeureanu va vorbi despre descoperirea profilului personal al angajaților și construirea strategiilor de motivare. 
Alina Zaharia ne va spune cum putem ține o echipă motivată, cum dezvoltăm membrii ei și despre provocările retenției.
Leonard Rizoiu va aduce exemple din practica sa de sute de "stay interviews" și "exit interviews" - exemple concrete care pot fi surse de învățare în organizații.

Aurelia Florea va prezenta perspectiva creșterii organizației prin prisma dezvoltării potențialului fiecărui angajat

Discuția va fi moderată de Adrian Băcanu - Owner @Quest Mission & Co-Founder @Smart Designs. 

Key note speakers:

manuela gute.jpg
  • LinkedIn - Black Circle

Manuela Gute

HR Director

@Ipsos Interactive Services

-

Manuela este implicată de peste 16 ani în managementul strategic al resurselor umane pentru companii din diverse industrii: telecom, industria produselor de lux, automotive, market research și FMCG. În prezent focusul activităților sale de HR vizează dezvoltarea și implemetarea strategiilor pentru retenția și engagement-ul angajaților, employer branding și ledership development.

rodica obancea.jpg
  • LinkedIn - Black Circle

Rodica Obancea

Executive & Team Coach, MCC

-

Rodica este Master Certified Coach (MCC)TM, specializată în Executive & Team Coaching, având o practică de coaching din 2006, în care a antrenat peste 350 de executivi, directori, manageri dar și peste 50 echipe de board, conducere si alte funcțiuni, din organizații românești și multinaționale.

madalina smeureanu.jpg
  • LinkedIn - Black Circle

Mădălina Smeureanu

Manager Selecție, Training și Dezvoltare

@Great People Inside

-

Mădălina este psiholog și lucrează de peste 10 ani în domeniul consultanței în management și resurse umane, în cadrul grupului de firme Dima Consulting Group și Great People Inside. A colaborat la nivel național cu numeroase organizații din mediul privat și public pe zona de analiză a muncii, recrutare și selecție, evaluare psiho-aptitudinală și assessment center, programe de training și coaching, implementare de sisteme de managementul performanței. 

alina zaharia.jpg
  • LinkedIn - Black Circle

Alina Zaharia

Director Operational

@E-Value

-

Alina construiește de peste 20 de ani echipe în industrii precum asigurări, banking și telekom, în diverse arii ca sales, new business, marketing și contact centre.În tot acest timp a traversat perioade diferite ale economiei și a asistat la maturizarea pieței forței de muncă. A avut oportunitatea de a gestiona și proiecte externe, de a veni în contact cu piețe din Europa, SUA și America Latină. Experiența aceasta i-a dat posibilitatea de a întelege mai bine perioada pe care o traversîm în contextul global actual..

leonard rizoiu.jpg
  • LinkedIn - Black Circle

Leonard Rizoiu

Managing Partner

@LeoHR

-

Leonard are o experiență de peste 15 ani in resurse umane. A trecut de-a lungul timpului prin poziții manageriale complexe în coordonarea mai multor departamente de resurse umane și a servit o multitudine de proiecte de recrutare si selecție, soluții temporare de staffing, training&amp, research și payroll. Din 2014 oferă soluții adaptabile de HR pentru medii diverse de business, aducând o abordare ceva mai umană în procesul de căutare și selecție, traininguri de soft skills și consultanță în resurse umane.

Aurelia_Florea.jpg
  • LinkedIn - Black Circle

Aurelia Florea

Human Resources & Procurement Director

@Plant, Miele, Brașov

-

Aurelia are peste 20 de ani de experiență în dezvoltarea și implementarea culturii organizaționale și a diferitelor strategii de resurse umane.
Prioritatea ei a fost întotdeauna și va continua să fie implementarea sistemului, menită să crească și să dezvolte potențialul angajatului.
Este initiatorul si coordonatorul Proiectului ,, Partener Strategic pentru Educatie’’ – proiect lansat in 2015 care are ca obiectiv pregatirea si oferirea de suport pentru sistemului educational de a se adapta la nevoile reale de pe piata muncii.
La 2016, Gala "Excellence in HR", Aurelia a fost câștigatoarea la categoria "CEO-HR al anului" pentru companii sub 500 de angajați, iar proiectul său ,, Strategie de Resurse Umanea fost printre finalistii din secțiunea "Strategia HR".

Moderator și partener de discuție:

CLUJ - Adrian Bacanu.png
  • LinkedIn - Black Circle

Adrian Băcanu

Antreprenor și creator de experiențe de echipă

-

Adrian este un fost manager executiv la nivel internațional, care a ales calea antreprenoriatului. Și-a construit cariera în domenii precum: advertising și IT, un mare producător român de snacks și lucrând internațional pentru Procter&Gamble. Acum este antreprenor în câteva companii care au ca misiune crearea și facilitarea de experiențe pentru echipe, inclusiv câteva concepte unice, precum un joc în timp real într-un tren în mișcare. Este pasionat de evoluția umană și cea a echipelor și creează experiențe de impact în acest sens.

12:00-12:15: Pauză

 

12:15-13:30 Discuții libere, concluzii, încheiere

Identificarea provocărilor și a câtorva soluții noi, pragmatice

cine va fi în public:

În public se vor afla Manageri de resurse umane, specialiști și recrutori, Business Manageri. Evenimentul este dedicat tuturor celor care vor să își pună amprenta asupra schimbării, celor care vor să își facă vocea auzită în rândul profesioniștilor de resurse umane și a managerilor de echipe și departamente.

de ce să te implici:

Te vei afla printre primii membri ai comunității profesioniștilor de HR din Brașov care dă startul mișcării Great! Vei putea defini local ce înseamnă un Great HR și un nou tip de comunitate, una care antrenează curajul, inovația și practica de strategii noi, pentru vremuri noi în HR. Împreună vom dezvolta proiecte, nu numai evenimente, acestea fiind doar primii pași pe lista de acțiuni pentru schimbarea pieței muncii. Brașov, asemeni altor orașe, are nevoie de o comunitate pragmatică, in care membrii pot ajuta să dezvolte o piață a muncii sănătoasă!
 

rezervarea locului tău:

Pentru participarea la eveniment te rugăm să completezi formularul de mai jos. Rezervarea locului tău se va putea face numai după achitarea taxei de participare de 100 RON. Găsești toate informațiile legate de emiterea facturii în formular.


număr de locuri limitat:

Te rugăm să ne trimiți confirmarea participării cât de repede, astfel încât să putem rezerva un scaun pentru tine, în limita celor 50 de locuri disponibile. După umplerea acestor locuri, înscrișii veniți ulterior vor fi puși pe o listă de așteptare și vor fi anunțați cu 2 zile înainte dacă s-au eliberat locuri, în ordinea înscrierii. Așa că iți recomandăm să iți rezervi data în calendar  de pe acum!

Un eveniment sponsorizat de 

Alina Tomescu, owner al Băcănia lui Tomiță

logo-vertical.png
alina bacania luni tomita

Bacania lui Tomita aduce produse romanesti alese pe spranceana din odaile a peste 100 de tarani autohtoni cunoscuti si testati, cu  peste 1000 produse unice aduse din toata tara, din ingrediente naturale, facute dupa retete simple care sa ne aduca aminte de gusturile copilariei, Bacania pune la dispozitie clientilor produse gustoase (ex zacusca, dulceata, compot, siropuri, produse fara zahar, branzeturi fine, specialitati din carne, vinuri de nisa romanesti, oferta urmand a fi completata si cu produse textile hand-made, decoratiuni, pentru o atmosfera de familie cat mai autentinca).

Pentru a veni in sprijinul comunitatii, colaboram cu 4 fundatii din tara: Fundatia pentru solidarietate Sociala din Piatra Neamt (siropuri, Dulceturi), Fundatia Pentru Copii Abandonati din Ghimbav jud Brasov (mici ornamente brodate- cosuri paine, sorturi cu mesaje, manusi+palmar, Fundatia Rafael din Codlea jud Brasov dar si Asociatia Szentkereszty Stephanie Egyesuletdin Tg. Secuiesc.

Haideti sa sustinem impreuna micii gospodari!

George Șerban, Spired Roastery

logo spired.png
echipa spire.jpg

Spired Roastery este o prajitorie artizanală de cafea din Brașov care prăjeaște cafea de specialitate printr-o metodă unică în România și anume în flux de aer fierbinte. Compania pune mare preț pe proveniența boabelor de cafea, prospețimea recoltei, depozitarea cafelei verzi precum și prăjirea care este medie, pentru a scoate în evidență complexitatea aromei. Oferă, de asemenea, și echipamente, ustensile și accesorii pentru prepararea cafelei, atât în cafenele, cât și acasă, și găsirea soluțiilor celor mai potrivite pentru a bea o cafera excelentă, acasă sau la birou.

Anca Dragoman,

Managing Director al HR Toolkit,

logo hr toolkit.jpg
anca dragoman.png

HR Toolkit oferă consultanță și soluții în cinci arii esențiale de management al oamenilor, integrând concepte de resurse umane, dezvoltare organizațională și lean management. Serviciile oferite sunt adaptate organizației clientului, oferind soluții accesibile și personalizate, derivate din experieța echipei noastre în management operațional și strategic. Gama de servicii cuprinde recrutare și selecție de înaltă calitate, programe de training și dezvoltare customizate, o gamă complexă de servicii de consultanță în resurse umane și strategie de business, programe “la cheie” de loializare a angajaților precum și organizări de evenimente cu un concept unic.

Andreas Valentini,

Chief Sales Officer al Advanced Robotics

logo - advanced robotics.png
poza robot.png

Advanced Robotics este o nouă generație de roboti offline-online, destinați promovării și vânzarii de produse și servicii inteligente dar și strângerii de informații în studii de cercetare interne și externe. Robotul poate fi avatarul brandului companiei în câteva locuri cu trafic ridicat (mall-uri, magazine, hoteluri etc.), pentru a atrage potențiali clienți și a le oferi informații despre produse. În funcție de tipul de produse sau servicii, robotul poate strânge baze de date, poate vinde direct în avans și poate genera o relație imediată cu clientul. 

bottom of page