top of page

arhiva evenimente

Cluj-Napoca

Și tu poți fi printre membrii comunității Great HRs Brașov care contribuie la schimbarea pieței muncii locale! 

Facem evenimente împreună din martie 2019!

  • solutii si analize practice impartasite de specialisti de top din septembrie 2016 pana in prezent

  • peste 600 de membri participanti la sesiunile de discutii face-to-face (studii de caz, world cafes, HR lunch, conferinte , debate-uri, sesiuni interactive de practica etc.)

  • profesioniști din HR, Comunicare, Financiar, Legislativ și conducători de echipe

Cluj-Oct.2019-2.jpg

eveniment găzduit de

logo 3 pillar global patrat.png

5

Focus pe sănătatea organizației

Într-o piață a forței de muncă cu multe provocări, mai este loc să ne uităm și la cât de sănătoasă este organizația noastra? Noi credem ca da!

Patrick Lencioni spunea simplu că sunt multe organizații care în prezent au suficientă inteligență, experiență și cunoștere pentru a fi de succes. Ceea ce le lipsește este sănătatea organizațională. Noi vrem să punem focus pe sănătate.

.

Business People Applauding

eveniment găzduit de

logo metro systems patrat.png

2

Strategii de retenție a angajaților, inspirate din practică

A venit vremea să înțelegem că acțiunile de Comp&Ben nu înlocuiesc strategiile de retenție și să vedem imaginea de ansamblu! Pentru că și tu îți dorești să păstrezi cât mai mult timp angajații în organizația ta, am creat un spațiu de dialog pentru profesioniștii asemeni ție, alături de câțiva invitați speciali, care te vor ajuta să descoperi strategii reale de retenție. 

Giving a Speech

eveniment găzduit de

logo tranistics patrat.png

4

No Stress Filter - îmbunătățirea sănătății organizației tale

Satisfacția angajaților în raport cu munca depusă este un criteriu important. Dar dacă HR nu face numai HR-ul, într-o organizație, ("HR is everybody's business") și la crearea și menținerea calității mediului contribuie, în egală măsură, și managementul, ce este și cum arată un mediu propice?

cluj - event 1 - poza de ansamblu.jpg

eveniment găzduit de

logo bdo patrat.png

1

Mythbusters în recrutare

În primul eveniment din Cluj al comunității Great HRs am găsit împreună miturile existente în procesele de recrutare, le-am discutat și am făcut primii pași pentru demontarea lor, iar la final am identificat câteva soluții noi și practice.

Lecture Room

eveniment găzduit de

logo yonder patrat.png

3

L&D - Arhitecturi de învățare pentru organizația ta

Învățarea în organizație este un obiectiv atât pentru management, cât și pentru HR: managerii sunt cei care susțin și modelează învățarea, iar HR-ul contribuie cu soluții, instrumente, practici și procese utile în această direcție.

bottom of page