top of page

evenimente

Brașov

Și tu poți fi printre membrii comunității Great HRs Brașov care contribuie la schimbarea pieței muncii locale! 

Vezi mai jos ce ți-am pregătit în următoarea perioadă!

următorul

eveniment

Abaterile disciplinare și alte dileme din legislația muncii

brezeanu 25 jun bucuresti.png

Vineri,

25 octombrie

2019

despre eveniment:

Indiferent de câtă experiență ai în gestionarea legislației muncii, câteodată ai nevoie de părerea unui super profesionist din domeniul juridic.

În practică apar de multe ori situații de o complexitate majoră, unde este necesară intervenția specialiștilor care pot gestiona în mod corect inflexiunile legislației în vigoare. Ne-am propus să-ți venim în ajutor și să aflăm împreună de la unul dintre cei mai cunoscuți profesioniști în domeniul legislației muncii cele mai importante aspecte de care trebuie să țină cont departamentul de HR al oricărei companii, indiferent de dimensiunea și profilul acesteia.

 

întrebările tale:

Te invităm să ne trimiți toate întrebările la care nu ai găsit răspuns până acum, le vom adresa invitatului nostru special iar la final tu vei pleca cu soluții concrete, practice, de la acest eveniment! Accepți provocarea?

 

ce se întâmplă la eveniment:

Avocat Dr. Dragoș Brezeanu va prezenta câteva situații din cei 20 ani de experiență și practică personală și te va invita la un dialog despre bune practici din compania ta. Evenimentul îți va pune la dispoziție un spațiu de dialog și învățare participativă, prin intrebări concrete din partea publicului din sală.

 

când și unde:

Vineri, 25 octombrie, în intervalul 10:00-13:30, Alchemy Hub, Bd 15 Noiembrie 78, Brasov, Romania

agenda:

09:45-10:00: Primirea participanților 

10:00-12:00: ​Introducere și studii de caz

Realitatea internă a angajatorilor - studii de caz și experiențe personale

Dintre subiectele propuse de invitatul nostru și cerute până acum de cei înscriși la eveniment, amintim: tipuri de concediere, concedierea imputabilă și cea neimputabilă salariatului, prezentarea dispozițiilor legale incidente, proceduri legale privind concedierea, practica judiciară relevantă, soluții alternative de încetare a contractului individual de muncă, evitarea litigiilor de muncă.

Invitat special:

Dragos-Brezeanu.jpg

Av. Dr. Dragoș Brezeanu
Expert în dreptul muncii

Dragoș vine cu peste 20 de ani de experiență alături de clienți din toate industriile.

 

Ultima sa lucrare:

Regimul juridic al nulității în raporturile de muncă - Editura C.H. Beck 2017

12:00-12:15: Pauză

 

12:15-13:30 Discuții libere, întrebări de la participanți, concluzii, încheiere

Identificarea provocărilor întâmpinate de reprezentanții companiilor prezenți în public și soluții pragmatice pentru acestea.

cine va fi în public:

În public se vor afla Manageri de resurse umane, specialiști și Business Manageri. Evenimentul este dedicat tuturor celor care vor să își pună amprenta asupra schimbării in piața muncii, celor care vor să își facă vocea auzită în rândul profesioniștilor de resurse umane din piață și a managerilor de echipe și departamente din compania lor.

de ce să te implici:

Te vei afla printre primii membri ai comunității profesioniștilor de HR din Brașov care dă startul mișcării Great! Vei putea defini local ce înseamnă un Great HR și un nou tip de comunitate, una care antrenează curajul, inovația și practica de strategii noi, pentru vremuri noi în HR. Împreună vom dezvolta proiecte, nu numai evenimente, acestea fiind doar primii pași pe lista de acțiuni pentru schimbarea pieței muncii. Brașov, asemeni altor orașe, are nevoie de o comunitate pragmatică, in care membrii pot ajuta să dezvolte o piață a muncii sănătoasă!
 

rezervarea locului tău:

Pentru participarea la eveniment te rugăm să completezi formularul de mai jos. Rezervarea locului tău se va putea face numai după achitarea taxei de participare de 120 RON. Găsești toate informațiile legate de emiterea facturii în formular.


număr de locuri limitat:

Te rugăm să ne trimiți confirmarea participării cât de repede, astfel încât să putem rezerva un scaun pentru tine, în limita celor 30 de locuri disponibile. După umplerea acestor locuri, înscrișii veniți ulterior vor fi puși pe o listă de așteptare și vor fi anunțați cu 2 zile înainte dacă s-au eliberat locuri, în ordinea înscrierii. Așa că iți recomandăm să iți rezervi data în calendar  de pe acum!

un eveniment sponsorizat de 

logo alchemy hub brasov.jpg

Alchemy Business Hub este un spatiu dedicat coworkingului si evenimentel de business situat in Centrul Civic din Brasov. Pozitionarea sa ultra-centrala il face accesibil tuturor celor care doresc sa desfasoare o activitate independenta sau sa participe la cursuri si evenimente de afaceri.
Este locul unde poti inchiria un desk in cadrul unei camere si poti lucra la comun cu alte persoane sau poti inchiria o camera individuala pentru tine si echipa ta! Gazduieste, de asemenea, numeroase evenimente ale companiilor. Sala de conferinte poate primi pana la 90 persoane in format teatru sau 30-40 persoane in format de curs.
Locatia este dotata corespunzator, avand o echipa dinamica si profesionista si cu un portofoliu importan
t

Alina Tomescu, owner al Bacaniei lui Tomita

Bacania lui Tomita aduce produse romanesti alese pe spranceana din odaile a peste 100 de tarani autohtoni cunoscuti si testati, cu peste 1000 produse unice aduse din toata tara, din ingrediente naturale, facute dupa retete simple care sa ne aduca aminte de gusturile copilariei, Bacania pune la dispozitie clientilor produse gustoase (ex zacusca, dulceata, compot, siropuri, produse fara zahar, branzeturi fine, specialitati din carne, vinuri de nisa romanesti), oferta urmand a fi completata si cu produse textile hand-made, decoratiuni, pentru o atmosfera de familie cat mai autentinca. Pentru a veni in sprijinul comunitatii, colaboram cu 4 fundatii din tara: Fundatia pentru Solidaritate Sociala din Piatra Neamt (siropuri, dulceturi), Fundatia Pentru Copii Abandonati din Ghimbav jud Brasov (mici ornamente brodate- cosuri paine, sorturi cu mesaje, manusi+palmar), Fundatia Rafael din Codlea jud Brasov dar si Asociatia Szentkereszty Stephanie Egyesuletdin Tg. Secuiesc.

Haideti sa sustinem impreuna micii gospodar

 

 

.

logo-vertical.png
Logo_the_Basics - transparent.png

O strategie bună, "aceea care funcționează", se realizează cu o bază bună = expertiză + cercetare. "The Basics – The one that works"  (TBA) este o agentie media concept - dedicată creșterii business-ului printr-o abordare holistică, analiză structurată, strategii integrate de comunicare, precum și proiecte de experiență de brand intern și extern. Membrii echipei TBA au o experiență de peste 10 ani în proiecte de promovare și poziționare de produs, de companie, dar și brand persoanal sau de angajator și au servit până acum atât corporații, cât și ONG-uri sau branduri la început de drum. Misiunea The Basics Agency este să își ajute clienții să clarifice atractivitatea și reputația în piață înainte de începe orice proiect și să le maximizeze, astfel încât să aducă impact pe termen lung dar și rezultate imediate, în același timp (clienți mai mulți, candidați mai relevanți, o identitate mai clară etc.). TBA este alături de Great HRs și se implică în promovarea și poziționarea tuturor proiectelor comunității și a identității acesteia din 2017, inclusiv in proiectul Angajez 45+

 

 

 

 

 

​​​GOiN.mobi este o platformă online de tip marketplace, dedicată creatorilor de proiecte culturale și educaționale din România. Aici creatorii pot publica vinde cu ușurință proiecte folosind bilete de tip mobile (m-tickets). Ca urmare a plății online, biletele se transmit automat de platformă către telefonul mobil al cumpărătorilor, sunt păstrate și protejate în aplicația GOiN Explorer (disponibilă gratuit pentru iOS și Android). Achiziția se face de pe mobil sau laptop și nu este necesară completarea unui formular prin care se solicită de obicei multe informații. In plus, o mare parte din procesul logistic al unui eveniment este automatizat prin tehnologie de tip mobile și cloud, informațiile sunt securizate și criptate. Folosirea platformei GOiN.mobi este 100% FREE & UNLIMITED pentru cumpărători și creatorii de proiecte. Suntem bucuroși și implicați în susținerea inițiativelor Great HRs, ne onorează să fim parteneri cu organizații curajoase și oneste care promoveaza soluții și tehnologii cu impact pozitiv asupra afacerilor și vieților oamenilor.

logo goin patrat.png

Rezervarea locului tău se face prin

achitarea biletului de 120 RON înaintea participării la eveniment.

card.png
GOiNmobi-ver02.jpg

Cumpără biletul tău pe mobil sau computer prin partenerul nostru GOiN.mobi! Click pe butonul albastru, îți faci cont numai cu email-ul și plătești cu cardul. Simplu și rapid!

vrei să plătești direct cu cardul?

Completează formularul și ne lași datele de facturare să îți trimitem proforma

vrei să plătești prin transfer bancar?

bank.png

FORMULAR

(pentru plata prin online banking)

*Campurile marcate cu asterisc sunt obligatorii pentru înregistrarea cererii tale. 

ADAUGĂ

EVENIMENTUL DIRECT

ÎN CALENDARUL TĂU

Pentru informații suplimentare, ne puteți contacta la comunitatea.greathrs@gmail.com sau +40724433667

cum a fost la

evenimentele anterioare

bottom of page