top of page

ARHIVA

EVENIMENTE

BUCUREȘTI

Soluții practice privind concedierea

Lecture on Religion

Marți,

    25 iunie

2019

Ai multă experiență în gestionarea legislației muncii și totuși, câteodată, ai nevoie de părerea unui profesionist din domeniul juridic? Nu ești o excepție, pentru că teoria nu este de ajuns întotdeauna! În practică apar de multe ori situații de o complexitate majoră, unde e necesară intervenția specialiștilor care pot gestiona în mod corect inflexiunile legislației în vigoare.

Așa că ne-am propus să aflăm, de la unul dintre cei mai cunoscuți profesioniști în domeniul legislației muncii, cele mai importante aspecte de care trebuie să țină cont departamentul de HR al oricărei companii, indiferent de dimensiunea și profilul acesteia. 

 

ÎNTREBĂRILE TALE:

Te invităm să ne trimiți toate întrebările la care nu ai găsit răspuns până acum, să le adresăm invitatului nostru special și să pleci cu câteva soluții concrete, practice, de la acest eveniment! Accepți provocarea?

 

CE SE ÎNTAMPLĂ LA EVENIMENT:
Avocat Dr. Dragoș Brezeanu va prezenta câteva situații din cei 20 ani de experiență și practică personală și te va invita la un dialog despre bune practici din compania ta. Evenimentul îți va pune la dispoziție un spațiu de dialog și învățare participativă, prin intrebări concrete din partea publicului din sală.


CÂND ȘI UNDE:
Marți, 25 iunie, în intervalul 17:00-19:30. Locație: Mindset Club - Vulturilor 89-91, parter.

(Locațiile evenimentelor noastre sunt întotdeauna alese pentru a fi ușor accesibile, aproape de metrou, în zone centrale)

AGENDA

16:45 – 17:00: Primirea participanților

17:00 – 18:15: Introducere și studii de caz

Realitatea internă a angajatorilor - studii de caz și experiențe personale

Dintre subiectele propuse de invitatul nostru și cerute, până acum, de înscrișii la eveniment, amintim: tipuri de concediere, concedierea imputabilă și cea neimputabilă salariatului, prezentarea dispozițiilor legale incidente, proceduri legale privind concedierea, practica judiciară relevantă, soluții alternative de încetare a contractului individual de muncă, evitarea litigiilor de muncă.

Invitat special:

Dragos-Brezeanu.jpg
  • LinkedIn - Black Circle

Av. Dr. Dragoș Brezeanu

Expert în dreptul muncii

-

Dragoș vine cu peste 20 de ani de experiență alături de clienți din toate industriile.

Ultima sa lucrare:

Regimul juridic al nulității în raporturile de muncă - Editura C.H. Beck 2017

18:15 – 18:30: Pauză

18:30 – 19:30 Discuții libere, întrebări de la participanți, concluzii, încheiere

Identificarea provocărilor din companiile prezente în public și a câtorva soluții noi, pragmatice

CINE VA FI IN PUBLIC:

În public se vor afla Manageri de resurse umane, specialiști și Business Manageri. Evenimentul este dedicat tuturor celor care vor să își pună amprenta asupra schimbării in piața muncii, celor care vor să își facă vocea auzită în rândul profesioniștilor de resurse umane din piață și a managerilor de echipe și departamente din compania lor.

DE CE SĂ TE IMPLICI:
Te vei afla printre membrii unei comunități de profesioniști pragmatici, cu viziune, care pot da startul mișcării Great! Vei putea defini la nivel local și național ce înseamnă un Great HR și un nou tip de comunitate, una care antrenează curajul, inovația și practica de strategii noi, pentru vremuri noi în HR. Împreună vom dezvolta proiecte, nu numai evenimente, acestea fiind doar primii pași pe lista de acțiuni pentru schimbarea pieței muncii. București, asemeni altor orașe, are nevoie de o comunitate pragmatică, in care membrii pot ajuta să dezvolte o piață a muncii sănătoasă!

Eveniment găzduit de

logo mindet patrat.png
bottom of page