top of page

ARHIVA

EVENIMENTE

BUCUREȘTI

Bune practici

în recrutarea și selecția talentelor

Professor Lecturing on Stage

Joi,

26 septembrie

2019

Piața muncii s-a schimbat. Auzi asta mereu, de la colegii tăi din HR și, mai nou, și de la candidați. Chiar și tu te-ai surprins de câteva ori până acum cu aceeași expresie în discuțiile cu managerul tău când ai rămas fără soluții.
Așa că ne-am gândit că ar fi folositor să punem mai multe minți luminate la un loc, să aflăm care sunt câteva dintre practicile care funcționează în prezent, practici simple, pe care le poți aplica și tu. 
Dacă simți că ai nevoie să accesezi ce perspective au și alți profesioniști despre situația actuală și, mai mult de atât, să te informezi despre acțiunile care au dat roade în alte organizații, te așteptăm la o discuție relaxată, cu câțiva invitați speciali din mai multe arii și specialiști asemeni ție, pentru conturarea imaginii de ansamblu a realității actuale și crearea unei viziuni ceva mai clare pentru viitor.

DESPRE EVENIMENT

Evenimentul este unul colaborativ, concentrat pe identificarea si crearea de solutii si perspective noi, adecvate contextului pietei fortei de munca in care activam, astfel incat fiecare participant să plece la final cu opțiuni concrete, ce pot fi implementate in organizatia sa, pentru a atrage talentele de care are nevoie.
Tu ce faci in septembrie? Noi te invităm la un eveniment unde vei afla ceva mai multe despre:
 - Cum putem crea și implementa strategii mai bune de recrutare? 
- Care sunt câteva exemple de acțiuni, din practica speakerilor, care au adus rezultatele dorite? 
- Care sunt provocările pietței muncii actuale. 
Vino și tu să contribui la discuție!CÂND ȘI UNDE:
Joi, 26 septembrie, în intervalul 9:30 – 12:30, București (sediul AON Romania, Calea Victoriei 145, Victoria Center, etajul 7)

AGENDA

09:15-09:30: Primirea participanților 


09:30-11:00: Introducere și key note speeches 


Fiecare speaker invitat va vorbi concret, din practica sa, aducând exemple de strategii și perspective personale, studii de caz, aspecte fundamentale ale procesului de recrutare de succes și exemple concrete care pot fi surse de inspirașie pentru organizații.

Key note speakers:

logo patrat undelucram.png
costin tudor.jpg
  • LinkedIn - Black Circle

Costin Tudor

Founder & CEO

@Undelucram.ro

logo accenture technology patrat.png
ariel ungureanu.jpg

Ariel Ungureanu

Recruitment Lead for Technology @Accenture Romania

  • LinkedIn - Black Circle
logo patrat db cargo.png
Andreea-Ciulacu.jpg
  • LinkedIn - Black Circle

Andreea Ciulacu

HR Director

@DB Cargo Romania

logo patrat aon.png
armina dobrica.jpg

Armina Dobrică

Corporate Wellness & Engagement Consultant 

@Aon Romania

  • LinkedIn - Black Circle

Moderator și partener de discuție:

logo patrat leo hr.png
leonard rizoiu.jpg
  • LinkedIn - Black Circle

Leonard Rizoiu

Managing Partner @LeoHR

-

Leonard are o experiență de peste 15 ani in resurse umane. A trecut de-a lungul timpului prin poziții manageriale complexe în coordonarea mai multor departamente de resurse umane și a servit o multitudine de proiecte de recrutare si selecție, soluții temporare de staffing, training&amp, research și payroll. Din 2014 oferă soluții adaptabile de HR pentru medii diverse de business, aducând o abordare ceva mai umană în procesul de căutare și selecție, traininguri de soft skills și consultanță în resurse umane.

11:00-11:15: Pauză

 

11:15-12:30 Discuții libere, concluzii, încheiere

Identificarea provocărilor și a câtorva soluții noi, pragmatice

CINE VA FI IN PUBLIC:

În public se vor afla Manageri și coordonatori din sfera HR, specialiști și recrutori, manageri și coordonatori din diverse alte funcțiuni organizaționale.

DE CE SĂ TE IMPLICI:
Evenimentul este dedicat tuturor celor care vor să își pună amprenta asupra schimbării, celor care vor să își facă vocea auzită în rândul profesioniștilor de resurse umane și a managerilor de echipe și departamente. Cadrul este unul relaxat, în care îți poți face networking și poți adresa întrebări și poți împărtăși din experiența ta.
În plus, te vei afla printre membrIi unei comunități de profesioniști de HR care dă startul mișcării Great! Vei putea defini local ce înseamnă un Great HR și un alt tip de comunitate, una care antrenează curajul, inovația și practica de strategii noi, pentru vremuri noi în HR. Împreună dezvoltăm proiecte, nu numai evenimente, acestea fiind doar o parte din acțiunile pentru schimbarea pieței muncii. Avem nevoie de o comunitate pragmatică, în care membrii pot ajuta să dezvolte o piață a muncii sănătoasă!" Împreună #SchimbamPiataMuncii! #TuCumAiContribuitAziLaSchimbare?

REZERVAREA LOCULUI TĂU:

Pentru participarea la eveniment te rugăm să completezi formularul de mai jos. Rezervarea locului tău se va putea face numai după achitarea taxei de participare de 150 RON. Găsești toate informațiile legate de emiterea facturii în formular.


NUMĂR DE LOCURI LIMITATE:

Te rugăm să ne trimiți confirmarea participării cât de repede, astfel încât să putem rezerva un scaun pentru tine, în limita celor 30 de locuri disponibile. După umplerea acestor locuri, înscrișii veniți ulterior vor fi puși pe o listă de așteptare și vor fi anunțați cu 2 zile înainte dacă s-au eliberat locuri, în ordinea înscrierii. Așa că iți recomandăm să iți rezervi data în calendar  de pe acum!

Un eveniment gazduit de 

Un eveniment sponsorizat de:

(sau.. la eveniment vine un robot)

logo - advanced robotics.png
poza robot.png

Advanced Robotics este o nouă generație de roboti offline-online, destinați promovării și vânzarii de produse și servicii inteligente dar și strângerii de informații în studii de cercetare interne și externe. Robotul poate fi avatarul brandului companiei în câteva locuri cu trafic ridicat (mall-uri, magazine, hoteluri etc.), pentru a atrage potențiali clienți și a le oferi informații despre produse. În funcție de tipul de produse sau servicii, robotul poate strânge baze de date, poate vinde direct în avans și poate genera o relație imediată cu clientul. 

  • LinkedIn - Black Circle

Andreas Valentini,

Chief Sales Officer al Advanced Robotics

andreas valentini.jpg

Gazda evenimentului

logoAon.png
bottom of page