top of page

Strategii de retenție a angajaților, inspirate din practică

Business People Applauding

Joi,

    20 iunie

2019

A venit vremea să înțelegem că acțiunile de Comp&Ben nu înlocuiesc strategiile de retenție și să vedem imaginea de ansamblu! Pentru că și tu îți dorești să păstrezi cât mai mult timp angajații în organizația ta, am creat un spațiu de dialog pentru profesioniștii asemeni ție, alături de câțiva invitați speciali, care te vor ajuta să descoperi strategii reale de retenție. Vrei sa afli concret, din practică, strategii de la profesionisti din domeniul resurselor umane din Cluj? Vino alături de noi să începem schimbarea! Accepți provocarea?

 

CE SE ÎNTAMPLĂ LA EVENIMENT:

Georgiana Pankler - @Yonder, Adina Dragos - @Endava si Ramona Catanä - @Metro Systems Romania vor prezenta câteva studii de caz și te vor invita la dialog despre bune practici și situații din experiența și practica personală. Discuția va fi moderată de Adrian Bacanu.

 

CÂND ȘI UNDE:

Joi, 20 iunie, în intervalul 16:00-18:30, la sediul Metro Systems România (strada Teodor Mihali Nr. 62, Cluj-Napoca)

AGENDA

15:45 – 16:00: Primirea participanților 

16:00 – 16:45: Introducere și key note speeches

Realitatea internă a angajatorilor - studii de caz și experiențe personale

 

Key note speakers:

cluj - yonder - georgiana pankler.jpg
  • LinkedIn - Black Circle

​Georgiana Pankler

HR Manager 

@Yonder

CLUJ - ENDAVA - Adina Dragos 2.jpg
  • LinkedIn - Black Circle

​Adina Dragos

Global Head of Internal Communication and People Engagement

@Endava

CLUJ - METRO SYS - Ramona Catana.jpg
  • LinkedIn - Black Circle

Ramona Catană

Wellbeing & Retention Specialist 

@METRO SYSTEMS Romania

Moderator și partener de discuție:

CLUJ - Adrian Bacanu.png
  • LinkedIn - Black Circle

Adrian Bacanu

Antreprenor și creator de experiențe de echipă

-

Adrian este un fost manager executiv la nivel internațional, care a ales calea antreprenoriatului. Și-a construit cariera în domenii precum: advertising și IT, un mare producător român de snacks și lucrând internațional pentru Procter&Gamble. Acum este antreprenor în câteva companii care au ca misiune crearea și facilitarea de experiențe pentru echipe, inclusiv câteva concepte unice, precum un joc în timp real într-un tren în mișcare. Este pasionat de evoluția umană și cea a echipelor și creează experiențe de impact în acest sens.

CINE VA FI IN PUBLIC:

În public se vor afla Manageri de resurse umane, specialiști și recrutori, Business Manageri. Evenimentul este dedicat tuturor celor care vor să își pună amprenta asupra schimbării, celor care vor să își facă vocea auzită în rândul profesioniștilor de resurse umane și a managerilor de echipe și departamente.

DE CE SĂ TE IMPLICI:
Te vei afla printre primii membri ai comunității profesioniștilor de HR din Cluj care dă startul mișcării Great! Vei putea defini local ce înseamnă un Great HR și un nou tip de comunitate, una care antrenează curajul, inovația și practica de strategii noi, pentru vremuri noi în HR. Împreună vom dezvolta proiecte, nu numai evenimente, acestea fiind doar primii pași pe lista de acțiuni pentru schimbarea pieței muncii. Cluj, asemeni altor orașe, are nevoie de o comunitate pragmatică, in care membrii pot ajuta să dezvolte o piață a muncii sănătoasă!

REZERVAREA LOCULUI TĂU:
Pentru participarea la eveniment te rugăm să completezi formularul de mai jos. Rezervarea locului tău se va putea face numai după achitarea taxei de participare de 100 RON. Găsești toate informațiile in formular legate de emiterea facturii.


LOCURI LIMITATE:

Te rugăm să ne trimiți confirmarea participării cât de repede, astfel încât să putem rezerva un scaun pentru tine, în limita celor 15 de locuri disponibile. După umplerea acestor locuri, înscrișii veniți ulterior vor fi puși pe o listă de așteptare și vor fi anunțați cu 2 zile înainte dacă s-au eliberat locuri, în ordinea înscrierii. Așa că iți recomandăm să iți rezervi data în calendar  de pe acum!

În situația în care evenimentul se anulează sau se amână, plata biletului tău este returnată în maxim 48 de ore.

Un eveniment gazduit de 

CLUJ - metro systems - logo 1.png

16:45 – 17:00: Pauză

 

17:00 – 18:00 Discuții libere, concluzii, încheiere

Identificarea provocărilor și a câtorva soluții noi, pragmatice

bottom of page