top of page

ARHIVA EVENIMENTE

CLUJ-NAPOCA

L&D - Arhitecturi de învățare pentru organizația ta

Lecture Room

Vineri,

26 iulie

2019

În această vară, GreatHRs te provoacă la învățare! Și nu de unul singur, așa cum poate ești obișnuit, ci împreună cu alții!

Așa că, acum, printre festivaluri și vacanțe, noi nu ne lăsăm și profităm de această perioadă să facem planning și să punem câteva cărămizi la bazele organizațiilor sănătoase din Cluj-Napoca.

DESPRE EVENIMENT

În organizația noastră, ne dorim angajați care sunt deschiși la învățate. Dar o organizație care învață, ca întreg, are nevoie și de o arhitectură care să susțină angajații să învețe abilități și comportamente noi, atât la nivel individual, cât și în echipă.

Învățarea în organizație este un obiectiv atât pentru management, cât și pentru HR: managerii sunt cei care susțin și modelează învățarea, iar HR-ul contribuie cu soluții, instrumente, practici și procese utile în această direcție. Îmbunătățirea continuă este importantă pentru multe organizații, indiferent de industria în care activează, însă multe proiecte de îmbunătățire continuă nu ating rezultatele dorite. Și asta pentru că îmbunătățirea continuă necesită și angajament pentru învățare și o arhitectură care să o faciliteze.

 

Tu ce faci vara asta? Noi te invităm la un eveniment unde vei afla ceva mai multe despre:

- Cum putem crea și implementa o arhitectura de învățare în organizație?

- Care sunt câteva exemple, din practica speakerilor, de arhitecturi si strategii de învățare care au adus rezultatele dorite?

- Care sunt provocările învățării în organizații? Vino și tu să contribui la discuție!

CÂND ȘI UNDE:
Vineri, 26 iulie, în intervalul 9:30 – 13:00, la sediul Yonder (The Office, Building A, Floor 1, Bulevardul 21 Decembrie 1989 nr.77, Cluj-Napoca)

AGENDA

09:15-09:30: Primirea participanților 

09:30-11:00: Introducere și key note speeches

Fiecare speaker invitat va vorbi concret, din practica sa, aducând exemple de strategii și arhitecturi de învățare, astfel: 

Georgiana Pankler va prezenta un "best practice" din organizația sa - Academia de Leadership

Rodica Obancea va prezenta un studiu de caz despre antrenamentul unei echipe de management și impactul măsurabil avut în întreaga organizație.

Ștefan Vâju va vorbi despre cele 4 aspecte fundamentale ale procesului de învățare și cum învățăm să fim "valoroși" în organizație

Leonard Rizoiu va aduce exemple din practica sa de sute de "stay interviews" și "exit interviews" - exemple concrete care pot fi surse de învățare în organizații.

Moderator va fi Adrian Băcanu.

 

Key note speakers:

Moderator și partener de discuție:

codruta burda.jpg
  • LinkedIn - Black Circle

Codruța Burda

Global People and Culture Business Partner

@World Vision International​

-

Codruța are experiență de peste 15 ani în domeniul resurselor umane în diferite companii și organizatii non-guvernamentale la nivel international și în management, studii în domeniul psihologiei organizaționale, leadership internațional, coaching și studii specializate în acordarea de support psihologic în situații critice din cadrul organizațional. A lucrat peste 10 ani în programe de support individual în situații critice și a oferit cursuri pentru managementul stresului pentru cateva sute de angajați și manageri

zoltan veres.jpg
  • LinkedIn - Black Circle

Zoltan Vereș

Emotional Intelligence Coach & Trainer, Co-Owner

@Refleqt

-

Autorul the PROJEQT și creatorul cursurilor online Back to yourself și Ecuația Iubirii.
Co-owner al Refleqt. Omul care a trecut prin patru falimente, iar acum folosește inteligența emoțională ca să construiască o afacere și să ajute sute de mii de oameni să trăiască conștient.
Zoltan a dus conceptele de inteligenta emotionala si in cadrul unor companii de renume din Romania. Misiunea lui este să ajute cât mai mulți oameni prin intermediul inteligenței emoționale, să îi învețe să depășească problemele ce-i țin pe loc, ca să traiască o viață conștientă în care să-și atingă potențialul maxim.

 

CLUJ - Adrian Bacanu.png
  • LinkedIn - Black Circle

Adrian Bacanu

Antreprenor și creator de experiențe de echipă

-

Adrian este un fost manager executiv la nivel internațional, care a ales calea antreprenoriatului. Și-a construit cariera în domenii precum: advertising și IT, un mare producător român de snacks și lucrând internațional pentru Procter&Gamble. Acum este antreprenor în câteva companii care au ca misiune crearea și facilitarea de experiențe pentru echipe, inclusiv câteva concepte unice, precum un joc în timp real într-un tren în mișcare. Este pasionat de evoluția umană și cea a echipelor și creează experiențe de impact în acest sens.

11:00-11:15: Pauză

 

11:15-13:00 Discuții libere, concluzii, încheiere

Identificarea provocărilor și a câtorva soluții noi, pragmatice

CINE VA FI IN PUBLIC:

În public se vor afla Manageri de resurse umane, specialiști și recrutori, Business Manageri. Evenimentul este dedicat tuturor celor care vor să își pună amprenta asupra schimbării, celor care vor să își facă vocea auzită în rândul profesioniștilor de resurse umane și a managerilor de echipe și departamente.

DE CE SĂ TE IMPLICI:
Te vei afla printre primii membri ai comunității profesioniștilor de HR din Cluj care dă startul mișcării Great! Vei putea defini local ce înseamnă un Great HR și un nou tip de comunitate, una care antrenează curajul, inovația și practica de strategii noi, pentru vremuri noi în HR. Împreună vom dezvolta proiecte, nu numai evenimente, acestea fiind doar primii pași pe lista de acțiuni pentru schimbarea pieței muncii. Cluj, asemeni altor orașe, are nevoie de o comunitate pragmatică, in care membrii pot ajuta să dezvolte o piață a muncii sănătoasă!

REZERVAREA LOCULUI TĂU:
Pentru participarea la eveniment te rugăm să completezi formularul de mai jos. Rezervarea locului tău se va putea face numai după achitarea taxei de participare de 150 RON. Găsești toate informațiile legate de emiterea facturii în formular.


LOCURI LIMITATE:

Te rugăm să ne trimiți confirmarea participării cât de repede, astfel încât să putem rezerva un scaun pentru tine, în limita celor 30 de locuri disponibile. După umplerea acestor locuri, înscrișii veniți ulterior vor fi puși pe o listă de așteptare și vor fi anunțați cu 2 zile înainte dacă s-au eliberat locuri, în ordinea înscrierii. Așa că iți recomandăm să iți rezervi data în calendar  de pe acum!

 

 

Un eveniment gazduit de 

LOGO Yonder.png
bottom of page