top of page

ARHIVA EVENIMENTE

CLUJ-NAPOCA

No Stress Filter

pentru îmbunătățirea sănătății organizației tale

Giving a Speech

Vineri,

20 septembrie

2019

Acum, când vine toamna și, angajații încă se gandesc la vacanță și relaxare, te invităm și pe tine să te gandești la starea lor de bine și relaxare, de data aceasta în organizația ta. Așa că, în ton cu sezonul abundenței, Great HRs Community te provoacă la o discuție cu profesioniști din leadership si Resurse Umane, cu experiență și impact dovedit în reducerea stresului în organizații, să analizezi sănătatea organizației tale prin filtrul "No Stress".

 

DESPRE EVENIMENT

O organizație sănătoasă este una care are toate premizele pentru performanță înaltă și sustenabilă și un nivel cât mai scăzut al stresului și suferinței în rândul angajaților. În organizația ta îți dorești oameni productivi și proactivi și, in același timp, cu un nivel ridicat al calității vieții în raport cu mediul de muncă. Satisfacția angajaților în raport cu munca depusă este un criteriu important. Aceasta este strâns legată de crearea unui mediu propice și de un nivel cât mai scăzut al suferinței ("distress-ului"). 

Dar dacă HR nu face numai HR-ul, într-o organizație, ("HR is everybody's business") și la crearea și menținerea calității mediului contribuie, în egală măsură, și managementul, ce este și cum arată un mediu propice?

 

Tu ce faci în toamna aceasta? Noi te invităm la un eveniment unde vei afla ceva mai multe despre:
- Cele mai potrivite acțiuni ce creează un cadru aliniat cu obiectivele organizaționale și cultura dorită 
- Practici de mentinere a starii de bine in organizatie și de crestere a calitatii vietii
- Instrumentele de identificare a nivelului de stres 
- Soluții pentru crearea și implementarea strategiilor de reducere a "distress-ului"CÂND ȘI UNDE:
Vineri, 20 septembrie, în intervalul 9:30 – 13:00, la sediul Tranistics Data Technology (în incinta The Office, etaj 6, Bulevardul 21 Decembrie 1989 , nr 77, Cluj-Napoca

AGENDA

09:15-09:30: Primirea participanților 

09:30-11:00: Introducere și key note speeches

Fiecare speaker invitat va vorbi concret, din practica sa, aducând exemple de strategii și arhitecturi de învățare

(revenim cu toții speakerii în curând)

Key note speakers:

codruta burda.jpg
  • LinkedIn - Black Circle

Codruța Burda

Global People and Culture Business Partner

@World Vision International​

-

Codruța are experiență de peste 15 ani în domeniul resurselor umane în diferite companii și organizatii non-guvernamentale la nivel international și în management, studii în domeniul psihologiei organizaționale, leadership internațional, coaching și studii specializate în acordarea de support psihologic în situații critice din cadrul organizațional. A lucrat peste 10 ani în programe de support individual în situații critice și a oferit cursuri pentru managementul stresului pentru cateva sute de angajați și manageri

zoltan veres.jpg
  • LinkedIn - Black Circle

Zoltan Vereș

Emotional Intelligence Coach & Trainer, Co-Owner

@Refleqt

-

Autorul the PROJEQT și creatorul cursurilor online Back to yourself și Ecuația Iubirii.
Co-owner al Refleqt. Omul care a trecut prin patru falimente, iar acum folosește inteligența emoțională ca să construiască o afacere și să ajute sute de mii de oameni să trăiască conștient.
Zoltan a dus conceptele de inteligenta emotionala si in cadrul unor companii de renume din Romania. Misiunea lui este să ajute cât mai mulți oameni prin intermediul inteligenței emoționale, să îi învețe să depășească problemele ce-i țin pe loc, ca să traiască o viață conștientă în care să-și atingă potențialul maxim.

 

Gazda evenimentului:

 

 

 

Elena Csapo-Martinescu

Operations Manager @ Tranistics Data Technology

-

Elena_Csapo_Martinescu.jpg
  • LinkedIn - Black Circle
Adriana-Spataru.jpg
  • LinkedIn - Black Circle

Adriana Spătaru

 

Adriana este unul dintre primii traineri de Mindfulness din Cluj care deține o pregătire formală la standarde internaționale în MBI (Mindfulness-based interventions) și MBSR (Mindfulness based Stress Reduction)
Ea are sute de ore investite în pregatirea ei, printre se numără și care cele ca Instructor de Mindfulness, Mindful Coach, Mindful Educator, și multe altele
De fapt... Adriana are și 13 ani de experiență conducând propria firmă, iar pe lângă vasta experiență ăn business și management... a experimentat și personal ce înseamnă stresul, îngrijorările sau oboseala aceea din care parcă nu poți ieși. Dar ca Psiholog de profesie, ea aduce rețete de “cocktailuri psihologice”: instrumente specifice care ne ajută să vedem viața mai … aromată.

 

Moderator

 

 

Darius Popirtac

Recruitment and HR Solutions Manager @BDO Romania

-

Darius are 10 ani de experiență în servicii profesionale de Resurse Umane (Head Hunting, Recrutare & Selecție, Muncă Temporară, Payroll & HR Admin, Outsourcing) in diverse domenii precum: Finanțe & Contabilitate, Inginerie, Automotive, Servicii, BPO, FMCG & General

Darius.Popartac.jpg
  • LinkedIn - Black Circle

11:00-11:15: Pauză

 

11:15-13:00 Discuții libere, concluzii, încheiere

Identificarea provocărilor și a câtorva soluții noi, pragmatice

CINE VA FI IN PUBLIC:

În public se vor afla Manageri și coordonatori din sfera HR, specialiști și recrutori, manageri și coordonatori din diverse alte funcțiuni organizaționale.

DE CE SĂ TE IMPLICI:
Evenimentul este dedicat tuturor celor care vor să își pună amprenta asupra schimbării, celor care vor să își facă vocea auzită în rândul profesioniștilor de resurse umane și a managerilor de echipe și departamente. Cadrul este unul relaxat, în care îți poți face networking și poți adresa întrebări și poți împărtăși din experiența ta. În plus, te vei afla printre primii membri ai comunității profesioniștilor de HR din Cluj care dă startul mișcării Great! Vei putea defini local ce înseamnă un Great HR și un nou tip de comunitate, una care antrenează curajul, inovația și practica de strategii noi, pentru vremuri noi în HR. Împreună vom dezvolta proiecte, nu numai evenimente, acestea fiind doar primii pași pe lista de acțiuni pentru schimbarea pieței muncii. Cluj, asemeni altor orașe, are nevoie de o comunitate pragmatică, in care membrii pot ajuta să dezvolte o piață a muncii sănătoasă!

REZERVAREA LOCULUI TĂU:

Pentru participarea la eveniment te rugăm să completezi formularul de mai jos. Rezervarea locului tău se va putea face numai după achitarea taxei de participare de 100 RON. Găsești toate informațiile legate de emiterea facturii în formular.


NUMĂR DE LOCURI LIMITATE:

Te rugăm să ne trimiți confirmarea participării cât de repede, astfel încât să putem rezerva un scaun pentru tine, în limita celor 30 de locuri disponibile. După umplerea acestor locuri, înscrișii veniți ulterior vor fi puși pe o listă de așteptare și vor fi anunțați cu 2 zile înainte dacă s-au eliberat locuri, în ordinea înscrierii. Așa că iți recomandăm să iți rezervi data în calendar  de pe acum!

Un eveniment gazduit de 

logo tranistics.png
bottom of page