top of page

EVENIMENTE

CLUJ-NAPOCA

În anul 2019, GreatHRs continuă să crească frumos și sănatos și se extinde și în Cluj-Napoca. Avem planuri mari pentru întregul an și tu poți fi printre primii membri ai comunității care vor contribui la schimbarea pieței muncii locale! Vezi mai jos ce ți-am pregătit în următoarea perioadă!

Focus pe sănătatea organizației 

Business Conference

170 RON

CÂND:

Joi, 17 octombrie 2019, ora 10:00

UNDE:

The Office - Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 77,

Cluj-Napoca (sediul 3 Pillar Global)

Patrick Lencioni spunea simplu că sunt multe organizații care în prezent au suficientă inteligență, experiență și cunoștere pentru a fi de succes. Ceea ce le lipsește este sănătatea organizațională. Noi vrem să punem focus pe sănătate.
Într-o piață a forței de muncă cu multe provocări, mai este loc să ne uităm și la cât de sănătoasă este organizația noastra?
Noi credem ca da! În perspectiva noastră, sănătatea organizațională este abilitatea unei organizatii de a se alinia, de a executa și de a se reînnoi repede, de a învăța și de se schimba în permanență (evident, în bine).

DESPRE EVENIMENT

Așa că, din când în când, noi, profesioniștii în HR împreună cu profesioniștii în management, avem nevoie să încetinim ritmul muncii de zi cu zi și să punem focus pe sănătatea organizațională. Și, cum din practică, știm că este mai bine să previi decât să tratezi, te invităm să clarificăm împreună, ce este și ce nu este sănătatea organizațională, de ce este importantă și care sunt câteva soluții și practici de HR și management, care pot susține sănătatea organizației tale. 

 

CE SE ÎNTÂMPLĂ LA EVENIMENT:

Toate acestea se vor întâmpla într-o sesiune practică, exploratorie, cu grupuri de lucru, inspirată de perspectiva invitaților noștri - key note speakerii, care te vor invita să descoperi împreună cu ei practici simple și ușor de aplicat din experiența lor profesională.

AGENDA

09:45-10:00: Primirea participanților 

10:00-11:30: Introducere și key note speeches
Fiecare speaker invitat va vorbi concret, din practica sa, aducând exemple de strategii și best practices

Key note speakers:

rodica obancea.jpg
  • LinkedIn - Black Circle

Rodica Obancea

Executive & Team Coach, MCC

-

Rodica este Master Certified Coach (MCC)TM, specializată în Executive & Team Coaching, având o practică de coaching din 2006, în care a antrenat peste 350 de executivi, directori, manageri dar și peste 50 echipe de board, conducere si alte funcțiuni, din organizații românești și multinaționale.

diana bocaneala.jpg
  • LinkedIn - Black Circle

Diana Bocăneală

Senior Director - Talent Management and Delivery Center Lead , Romania

@3Pillar Global

-

Diana este un profesionist cu o perspectivă cuprinzătoare a tuturor aspectelor din cadrul operațiunilor de persoane (PO), cu o experiență de peste 10 ani în diverse roluri de conducere ale PO. Pasiunea ei este să aducă diferențe în mediul de afaceri prin abilitarea oamenilor și construirea și consolidarea culturilor organizaționale sănătoase. Cea mai mare parte a experienței ei vine dintr-o organizație în creștere rapidă și în schimbare rapidă. 

alexandra serendiuc.jpg
  • LinkedIn - Black Circle

Alexandra Serediuc

Talent Engagement Lead

@3Pillar Global

-

Alexandra conduce "o echipă extraordinară de Talent Engagement in România", asa cum ne povesteste chiar ea. Expertiza ei este multimpla, conținând arii ca strategii de cercetare și dezvoltare, consultanță, diagnosticare și talent intervention (calitate, diversitate și profunzime), gestionarea relațiilor interne, proiectare organizațională, talent development & management, training, coaching de leaderi si lista poate continua.

i dan calinescu.jpg
  • LinkedIn - Black Circle

Dan Calinescu

VP of Product Development

@3Pillar Global

-

Credința de bază a lui Dan este că oamenii sunt mai valoroși decât mașinile. El vede un viitor centrat pe om în viitoarea Eră a Mașinăriilor. Și-a petrecut ultimii 20 de ani din viață învățând despre ce face mașinăriile să funcționeze. Misiunea sa personală este să petreacă următorii 20 de ani împărtășind aceste cunoștințe cu cei care ii împărtășesc această credință.

11:30-11:45: Pauză


11:45-13:00 Discuții libere, concluzii, încheiere
Identificarea provocărilor și a câtorva soluții noi, pragmatice

CINE VA FI IN PUBLIC:

În public se vor afla Manageri și coordonatori din sfera HR, specialiști și recrutori, manageri și coordonatori din diverse alte funcțiuni organizaționale.

DE CE SĂ TE IMPLICI:
Evenimentul este dedicat tuturor celor care vor să își pună amprenta asupra schimbării, celor care vor să își facă vocea auzită în rândul profesioniștilor de resurse umane și a managerilor de echipe și departamente. Cadrul este unul relaxat, în care îți poți face networking și poți adresa întrebări și poți împărtăși din experiența ta. În plus, te vei afla printre primii membri ai comunității profesioniștilor de HR din Cluj care dă startul mișcării Great! Vei putea defini local ce înseamnă un Great HR și un nou tip de comunitate, una care antrenează curajul, inovația și practica de strategii noi, pentru vremuri noi în HR. Împreună vom dezvolta proiecte, nu numai evenimente, acestea fiind doar primii pași pe lista de acțiuni pentru schimbarea pieței muncii. Cluj, asemeni altor orașe, are nevoie de o comunitate pragmatică, in care membrii pot ajuta să dezvolte o piață a muncii sănătoasă!

REZERVAREA LOCULUI TĂU:

Pentru participarea la eveniment te rugăm să completezi formularul de mai jos. Rezervarea locului tău se va putea face numai după achitarea taxei de participare. Găsești toate informațiile legate de emiterea facturii în formular.


NUMĂR DE LOCURI LIMITATE:

Te rugăm să ne trimiți confirmarea participării cât de repede, astfel încât să putem rezerva un scaun pentru tine, în limita celor 30 de locuri disponibile. După umplerea acestor locuri, înscrișii veniți ulterior vor fi puși pe o listă de așteptare și vor fi anunțați cu 2 zile înainte dacă s-au eliberat locuri, în ordinea înscrierii. Așa că iți recomandăm să iți rezervi data în calendar  de pe acum!

Un eveniment gazduit de 

logo 3 pillar global patrat.png

170 RON

Realizat prin susținerea

Logo_the_Basics - transparent.png

O strategie bună, "aceea care funcționează", se realizează cu o bază bună = expertiză + cercetare. "The Basics – The one that works"  (TBA) este o agentie media concept - dedicată creșterii business-ului printr-o abordare holistică, analiză structurată, strategii integrate de comunicare, precum și proiecte de experiență de brand intern și extern. Membrii echipei TBA au o experiență de peste 10 ani în proiecte de promovare și poziționare de produs, de companie, dar și brand persoanal sau de angajator și au servit până acum atât corporații, cât și ONG-uri sau branduri la început de drum. Misiunea The Basics Agency este să își ajute clienții să clarifice atractivitatea și reputația în piață înainte de începe orice proiect și să le maximizeze, astfel încât să aducă impact pe termen lung dar și rezultate imediate, în același timp (clienți mai mulți, candidați mai relevanți, o identitate mai clară etc.). 

TBA este alături de Great HRs și se implică în promovarea și poziționarea tuturor proiectelor comunității și a identității acesteia din 2017, inclusiv in proiectul Angajez45+.

bottom of page