top of page

Lean Six Sigma - eficientizarea proceselor de HR

Simti nevoia optimizarii proceselor de HR in compania ta? Cum ar fi daca ai putea aduce chiar tu imbunatatiri prin cateva metode HR Lean Six Sigma in organizatia pe care o reprezinti?

Lean-Six-Sigma-Yellow-Belt-Training-by-P

Premii oferite de 

logo dekra b.jpg

Luna aceasta avem 20 de locuri pentru

Un curs HR Lean Six Sigma Yellow Belt oferit de Dekra Certification in Bucuresti

In luna noiembrie vrem sa iti facem un cadou – un curs comprimat de Lean Six Sigma Yellow Belt oferit de Dekra Certification exclusiv membrilor comunitatii! Vom avea 20 de castigatori. Te provocam sa te inscrii in concurs si sa castigi!

23 noiembrie, orele 09:00 – 16:00

Certificarea se obtine prin prezenta la curs in locatia din Bucuresti. In cazul imposibilitatii participarii, te rugam sa anunti pana cel tarziu pe 20 noiembrie pentru ca locul tau sa poata fi cedat urmatorului castigator.

atenție!

Concursul iti este adresat numai daca:
•    Esti manager de HR intr-o companie cu peste 500 angajati - conditie principala (de asemenea, sunt acceptate si alte functii din departamentul de HR, cu conditia ca acestea sa fie functii de coordonare si people management)
•    Iti doresti sa capeti cunostinte despre cum ai putea simplifica procesele administrative din zona HR
•    Vrei sa capeti o atestare recunoscuta international? (la sfarsitul cursului o vei primi de la DEKRA)
•    Simti ca in compania ta exista resurse care sunt irosite sau ar putea fi valorificate mai mult
•    Iti doresti un instrument care iti va da abilitatea de a aduce idei noi in organizatia ta astfel incat sa poti deveni un partener pentru business si celelalte departamente


Despre ziua de curs pe care o poti castiga:
Pornind de la un proces neoptimizat vei trece prin cateva runde successive care te invata cum sa aduci imbunatatiri si demonstreaza aplicabilitatea practica a conceptelor Lean Six Sigma. Este o zi investita pentru dezvoltarea ta personala si profesionala. Vei invata cum sa iti pui intrebarile potrivite prin perspectiva Lean Six Sigma, regandind abordarea si aducand solutii noi. Apoi vei invata cum sa aplici corect colectia de tehnici si practici care iti vor aduce rapiditate, imbunatatiri si economii de buget. Si toate acestea in contextul unei comunicari simplificate si standardizate intre diferitele functii si niveluri organizationale printr-o filosofie centrata pe client, control vizual, metrici si date.

Cine sunt trainerii:

ion teohari.png

Ion Teohari
International Certified Master Black Belt, IASSC Acredited Training Associate, Senior Trainer at TUV Rheinland and Dekra
Linkedin

teodor vasiliu.jpg

Teodor Vasiliu

Trainer, Associate Partner – delivering Lean Six Sigma (YB, GB levels), FMEA, 8D and Consultative Selling classes.
Linkedin

Cand primesti premiul:
Trainingul are loc vineri, 23 Noiembrie, de la 09.00 – 16:00. Vei fi anuntat cu 3 zile inainte despre rezervarea locului tau asa ca iti recomandam sa iti pastrezi agenda disponibila pentru a nu pierde oportunitatea.


Unde va avea loc:
Green Gate Offices – Bd. Tudor Vladimirescu nr. 22, Sector 5, Bucuresti

Gazdele evenimentului:
Cornel Iacob – Regional Manager DEKRA si Silviu Dinu – Sales Manager DEKRA

Despre sponsorul concursului:
DEKRA Certification este un furnizor global de top pentru servicii de auditare și certificare, specializat în domeniul calității, siguranței, mediului și sănătății. Expertiza DEKRA acoperă sistemele de management cât și testarea, inspecția și certificarea unor game largi de produse, componente și echipamente utilizate în medii periculoase. Servicii de training - DEKRA, lider global în domeniul siguranței, oferă instruiri specializate pentru dezvoltarea de competențe tehnice în domeniul sistemelor de management, industrial, auto și al transporturilor. Cu ani de experiență, personal calificat și accesul la resurse informaționale globale, DEKRA vă oferă formare profesională care combină cele mai recente cerințe legale, standarde naționale și internaționale și standarde din industrie.

www.dekra-certification.com.ro 

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page