top of page

mai ai putin! 

PASUL 2

Citește informațiile despre comunitate de mai jos. Acestea te vor ajuta în discuția cu mentorul care ți se va atribui pe perioada de probă și, bineînțeles, pentru a-ți găsi rolul cel mai potrivit în echipa aleasă.

ce este și ce nu este

 

Hai să vedem dacă ai presupus bine!

Comunitatea se definește ca un teren de antrenament destinat profesioniștilor de HR și nu numai, care vor să ajungă la următorul nivel de măiestrie în domeniul lor. Începând din iunie 2019 este sub forma juridică de ONG, în jurul căreia avem membri, voluntari, followers și sponsori.

Și...

Nu este un spațiu dedicat exclusiv networkingului și organizării de evenimente, acestea sunt numai câteva componente.

Nu își propune, în evenimentele organizate, să urmeze un model cu prezentări și prelegeri, ci evenimente interactive, de lucru în echipe, dezbateri și explorare de soluții aplicate.

Nu își propune să facă evenimente de vânzare de produse sau promovare de servicii pt HR-i, ci cheamă companii din diverse domenii la aceeași masă pentru knowledge sharing.

Nu este un spațiu în care să înveți bazele HR-ului (nu pregătim juniori), ci un spațiu unde să maximizezi know-how-ul pe care îl ai deja și să crești nivelul abilităților și profesionalismului tău.

Nu e un spațiu de unde să iei informație și atât, ci un spațiu con-lucrativ, unde aduci informații, resurse și te implici în aceeași măsură în care primești toate aceste lucruri de la ceilalți membri.

cum vom lucra

Lucrăm în echipe, dar de acasă, iar numărul de ore pe săptămână este ales de fiecare voluntar în funcție de timpul disponibil. Important este ca fiecare voluntarcontribuie cu cel putin 1 ora pe săptămână (calculată în afara timpului alocat pentru meetingul video online periodic. Meetingurile se organizează separat pentru fiecare echipă o dată pe săptămână sau o data la două săptămâni, seara, după program (de obiecei de la 18:00 sau 19:00, dar se pot programa și la alte ore, în funcție de disponibilitatea membrilor fiecărei echipe). În rest, comunicam pe Slack cu membrii echipei în care lucrăm, dacă avem de împărtășit idei sau vrem să ne sfatuim. 

angajamentul tău

AUTONOMIE: Coordonarea se face prin transmiterea obiectivelor de la cei doi co-fondatori către echipe, însă echipele sunt auto-guvernate = membrii echipelor stabilesc modul de lucru și pașii pentru a atinge obiectivele și lucrează împreună sau separat. Îți asumi task-uri și deadline-uri proprii și le comunici echipei.

SERIOZITATE: Anunți dacă nu poți face task-ul asumat, în timp util, pentru a putea să îl preia un alt coleg.

SIMPLITATE ȘI RELAXARE: Aderi la un stil de lucru simplu și relaxat – orice și oricât poți face, e apreciat. E important pentru noi ca rezultatul să fie și o experiență frumoasă și de învățare pentru tine

FLEXIBILITATE ȘI SPIRIT DE ECHIPĂ: Forma de lucru este flexibilă - nu avem info de la început pentru proiecte pentru că acestea apar organic, în funcție de nevoile pe care le reperăm și ne place să ne mișcăm repede! Structura nu e fixă, deci modul de lucru este unul modern, dinamic și adaptativ.

beneficiile tale ca voluntar

BRAND PERSONAL ȘI VIZIBILITATE: Îți construiești un brand personal în fața a peste 3000 de HRs 

NOI EXPERTIZE: Îti dezvolți competente noi pentru ca lucrezi cu oameni de la care sa înveți și ai task-uri care sunt în afara ariei tale de expertiză: marketing, PR, comunicare, branding, organizare evenimente, jurnalism, social media, intraprenoriat

COMPETENȚE CĂUTATE DE ANGAJATORI: Ai posibilitatea să îți dezvolți cele mai căutate competențe pe piața muncii: spirit de echipă, gândire analitică, capacitate de planificare și prioritizare, responsabilizare, autonomie

GRATUITATE LA EVENIMENTE: Participi gratuit la toare evenimentele organizate de comunitate

proiectele comunității

Te invit să explorezi site-ul greathrs.com (acesta pe care esti acum). Suntem convinși că vei afla lucruri interesante despre proiectele pe care le facem și, cine știe, poate te îndrăgostești de ele și îți vei dori să contribui la unul anume!

atenție

(mesaj pentru grăbiți)

 

Dacă nu ai răbdare, nu citești cu atenție sau pur și simplu nu acorzi importanță informațiilor de mai sus și acestui proces, înseamnă că nu te potrivești valorilor și principiilor după care funcționăm în comunitate și te invităm să te gândești serios dacă îți dorești să vii alături de noi.

Ne dorim în echipă colegi care pot da dovadă de seriozitate, asumare, spirit de echipă, pe care să putem conta și care să își dorească experiențe de învățare într-un cadru profesionist cu standarde clare. Ești o astfel de persoană?

Dacă da, ai alături de noi un teren de antrenament pe care poți să explorezi, să te dezvolți și să îți pui în aplicare idei de proiecte s.a.m.d. Cerul nu mai este limita de mult timp! :)

bottom of page