top of page

O serie de  evenimente marca

logo patrat the great hrs.png

realizate

în parteneriat cu:

logo patrat sap.png
92783379_256715475456580_226712535650900

Îți reamintim că, dacă ai ajuns pe această pagină, înseamnă că ai primit o invitație exclusivă, gratuită, la acest eveniment sau faci parte din cercul de prieteni Great HRs care poate accesa unul dintre locurile destinate exclusiv participanților din rolurile de coordonare din: HR, Finance, Operations, Procurement și Top Management, care reprezintă organizații de minim 200 de angajați.

Focus pe soluții

(în perioada crizei)

seria de conversații online, împreună cu profesioniști SAP-EY-GreatHRs, pentru soluții în vremea pandemiei

despre seria de evenimente

vino să creăm soluții

Trăim cu toții o perioadă tulbure, de criză globală, care pune la încercare toate sistemele actuale de management și creează incertitudine în legătură cu performanța organizațională actuală și viitoare. În acest context poate fi ușor să ne lăsăm "luați de val" - valul de agitație, de presiune pe business, pe manageri de a fi alături de oameni și a găsi soluții, pe oameni de a livra cât mai bine și la timpul cerut. Însă, atunci când ne lăsăm "luați de val", poate fi ușor să pierdem din vedere care sunt soluțiile pe care le avem la îndemână, poate fi ușor să ne pierdem concentrarea și să ne lăsăm distrași de aspecte irelevante sau poate să nu găsim oaze de liniște în care să putem gândi limpede, în care să ne conectăm cu ceea ce este important pentru noi și pentru business, ca întreg.

Când nu ești centrat pe soluții, uită-te cu atenție, ca nu cumva să fii parte din problemă! 

În contextul actual de criză globală, te invităm să creăm împreună "oaze" centrate pe soluții, împreună cu manageri și profesioniști, care au același focus.

2 teme, 4 conversații

conversațiile cu tema

Experiența angajaților

Cum menținem conexiunea cu angajații și cu performanța în vremea pandemiei

Ce facem la eveniment

A facilita performanța în acest context, având în minte crearea unei experiențe bune pentru angajați, este o reușită managerială importantă.  
- Care sunt câteva soluții pe care le putem pune în practică pentru a securiza performanța actuală? 
- Ce funcționează în această perioadă? 
- Care sunt câteva puncte / momente / locuri / noduri cheie care contează și produc impact? 
- Ce strategii putem explora în această perioadă?
Acestea sunt doar câteva dintre întrebările care vor facilita conversația de creare de soluții, împreună cu manageri de business, consultanți în tehnologie și profesioniști în resurse umane.

conversațiile cu tema

Adaptarea și reziliența echipelor

în vremea pandemiei

Ce facem la eveniment

Echipe care se adaptează rapid contextului, care învață împreună să creeze rezultatele dorite cu adevărat, chiar și în condiții grele, incerte, reprezintă o ambiție pentru mulți manageri. 
- Care sunt soluțiile pe care le putem pune în practică pentru a securiza performanța actuală? 
- Ce funcționează în această perioadă? 
- Care sunt câteva puncte / momente / locuri / noduri cheie care produc impact? 
- Cum putem noi facilita o experiență de adaptare rapidă? 
- Cum putem noi să facilităm reziliența? 
Acestea sunt doar câteva dintre întrebările care vor ghida conversația de creare de soluții, împreună cu manageri de business, consultanți în tehnologie și profesioniști în resurse umane.


Noi credem acum, mai mult decât oricând, că avem nevoie de colaborare transdisciplinară, de perspectivă holistică și susținere reciprocă în a crea valoare pentru noi toți.

 

Te invităm la o conversație de concentrare pe soluții pentru a asigura o perspectivă managerială deschisă la adaptare rapidă, schimb de perspective și idei, dar și simplitate. 

Fiecare dintre cele 4 conversații are numai

10 locuri disponibile

Îți vom confirma locul la scurt timp după înscriere. Verificăm cu atenție încadrarea fiecărui înscris în criteriile de mai sus pentru a păstra calitatea participanților.

ce facem la evenimente

cine va fi la masa soluțiilor

Moderator

Rodica Obancea

rodica obancea_edited.jpg
  • LinkedIn
logo rodica obancea patrat.png

Master Certified Coach (MCC), Executive & Team Coaching;

Serial Entrepreneur  

Rodica este Master Certified Coach (MCC)TM, specializată în Executive & Team Coaching, având o practică de coaching din 2006, în care a antrenat peste 350 de executivi, directori, manageri dar și peste 50 echipe de board, conducere și alte funcțiuni, din organizații românești și multinaționale.

Invitat

Ciprian Ursu

ciprian ursu.jfif
  • LinkedIn
logo patrat ey.png

Senior Manager, Advisory Services

@Ernst & Young Romania

Ciprian are peste 13 ani de experiență în consultanță de business în IT, management, business development, creare de noi linii de business, deschiderea de piețe internaționale și antreperenoriat. A coordonat echipe pentru companii de top din România, acoperind tehnologiile importante de business: SAP, Oracle, Microsoft, cu un focus clar pe soluțiile SAP. Cu o experiență bogată în proiecte de HR, acționează în business pornind de la premisa că totul este despre oameni și că cele mai profitabile afaceri, pe temen lung, sunt cele care dezvoltă angajații și, prin ei, organizațiile din care fac parte.

Invitat

Irina Tache

IRINA TACHE - SAP.jpg
  • LinkedIn
logo patrat sap.png

HXM Sales Specialist

@SAP

Reprezentantă a tinerei generații și a succesului într-o organizație a cărei cultură se bazează pe merit și respect, Irina este pasionată de domeniul resurselor umane și de modul în care tehnologia contribuie la dezvoltarea acestuia. Având o experientă bogată în proiecte de HR, ea contribuie astăzi, din poziția de SAP SuccessFactors Sales Executive, la succesul clienților SAP prin maximizarea performanței capitalului uman, cu beneficii atât pentru angajați, cât și pentru angajatori.

Invitat

Dan Crișfaluși

dan crisfalusi ey.jfif
  • LinkedIn
logo patrat ey.png

Senior Manager, Advisory Services

@Ernst & Young Romania

Dan are peste 27 de ani de experiență, majoritatea acestora în roluri de Head of Operations și Director în companii precum Enel și Electrica. A coordonat proiecte de transformare organizațională și echipe internaționale, cu distribuție în întreaga lume, în urma cărora a acumulat o vastă experiență în Remote Working, Work From Home și motivarea și organizarea echipelor complexe.

invitații

cine sunt participanții

Vei avea alături participanți din companii de peste 200 de angajați, exclusiv cu roluri de coordonare din: HR, Finance, Operations, Procurement și Top Management

cine sunt participanții
rezerarea locului
adaugă în calendar

adaugă evenimentul

direct în calendarul tău

​Îți reamintim că, dacă ai ajuns pe această pagină, înseamnă că ai primit o invitație exclusivă, gratuită, la acest eveniment sau faci parte din cercul de prieteni Great HRs care poate accesa unul dintre locurile destinate exclusiv participanților cu roluri de coordonare din: HR, Finance, Operations, Procurement și Top Managementcare, ce reprezintă organizații de minim 200 de angajați.

Fiecare dintre cele 4 conversații are numai

10 locuri disponibile

Îți vom confirma locul la scurt timp după înscriere. Verificăm cu atenție încadrarea fiecărui înscris în criteriile de mai sus pentru a păstra calitatea participanților.

despre organizatori

despre organizatori

logo patrat sap.png

SAP este lider global în transformarea digitală a companiilor. Soluția dedicată gestionării experiențelor umane dintr-o organizație – SAP SuccessFactors – este folosită de peste 70000 de clienți, având peste 120 milioane utilizatori în întreaga lume. Evoluția propusă de SAP și tranziția de la HCM la HXM depășește limitele platformelor tradiționale de gestionare a capitalului uman. 
SAP propune reproiectarea experiențelor oamenilor dintr-o organizație. Cu alte cuvinte, crearea de experiențe care să permită candidaților, noilor angajați, recrutorilor, angajaților, managerilor și leaderilor de resurse umane să facă lucrurile mai rapid și mai ușor, astfel încât să poată fi mai productivi - de la recrutare, la învățare continuă și până la pensionare.

logo patrat ey.png

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 260.000 de angajaţi în peste 700 de birouri în 150 de ţări.
Reţeaua este integrată la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia oferă clienţilor servicii prin care să beneficieze de oportunităţile din întreaga lume.
În România, EY este liderul de pe piaţa serviciilor profesionale. Cei peste 800 de angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale.

logo patrat the great hrs.png

Great HRs este un incubator de idei, o platformă de proiecte inovatoare, care servesc dezvoltării și maturizării pieței muncii, atât din perspectiva candidaților, cât și a angajatorilor. 

În comunitate am strâns peste 3000 de profesioniști de resurse umane si conducători de echipe din diverse departamente din organizații și 90 de voluntari, în 14 echipe multidisciplinare care, alături de peste 30 de companii partenere, ajută la implementarea mai multor proiecte de anvergură națională (dintre care cele mai cunoscute sunt Angajez 45+, Great Employers in Ro și Employee Lead Generation).

bottom of page