top of page

FONDATORII

Comunitatea a fost creata in 2016 de catre Rodica Obancea si Alina Anghel ca un spatiu de antrenare a competentelor relevante pentru profesionistii de HR din Romania.

rodica obancea_edited.jpg
alina anghel_edited_edited.jpg

Master Certified Coach (ICF) antreneaza de peste 10 ani conducatori, echipe si organizatii, pentru a atinge rezultatele pe care si le doresc cu adevarat. Crede in puterea comunitatilor, unde oameni diferiti aliniati la un scop comun pot realiza impreuna schimbari mari, curajoase. Promotor activ al coachingului profesionist in Romania, fondator al Romanian Executive Summit si Comunitatea Liderilor Inspirati.

Co-Fondator al uneia dintre primele agentii din piata de employer reputation din Romania, Inspire Group, si al agentiei de strategie de brand, The Basics. Pasionata de formula mecanismelor functionale, sustine cresterea prin pragmatism, comunicare si informatii concrete care trebuie sa stea la baza oricarei strategii de succes.

Din 2008 construieste proiecte  inovatoare, oferind celor peste 200 de corporatii din 20 de industrii aflate in portofoliu resursele necesare pentru cresterea reputatiei de angajator, precum si actiuni personalizate pentru cresterea cifrei de afaceri prin integrarea strategilor de comunicare si experienta de brand intern si extern.

bottom of page