top of page

BINE AI VENIT ÎN GREAT HRS!

ești cel mai nou voluntar! :)

Mai jos vei găsi câteva informații care să te ajute să începi cu o înțelegere cât mai bună 

cine suntem și ce facem

 

Great HRs s-a născut în mai 2016 

din dorința de a ajuta profesioniștii de resurse umane curajoși să își urmeze viziunea și să dezvolte un climat organizațional sănătos. În acest cadru, angajații se simt motivați, împliniți, aduc idei inovatoare și soluții, iar contribuția și rezultatele HR-ului sunt vizibile.

Detalii despre fondatori: www.greathrs.com/fondatori

Comunitatea integrează aprox. 3000 de exploratori în social media, peste 1000 de membri și abonați și 43 de voluntari. În această structură am strâns până acum 30 de companii partenere, am realizat articole și interviuri cu profesioniști locali și internaționali, peste 20 de evenimente în București și Cluj-Napoca, o campanie națională antidiscriminare la angajare pe criterii de vârstă și alte câteva proiecte speciale. În curând pregătim un site de joburi și un proiect de audit de imagine pentru peste 150 de angajatori și extinderea în Brașov și Timișoara.

cum devii voluntar

Pentru a te inscrie ca voluntar in comunitate, trebuie sa parcurgi cei 3 pasi de mai jos.

PASUL 1

Completează formularul de mai jos, specificând și echipa în care vrei să intri. 

Prin intermediul acestuia îți dai acordul să:

  1.  îți păstrăm datele (telefon, adresă de mail, nume, oraș, link către pagina personală de linkedin și către cea de facebook) pentru a asigura o mai ușoară comunicare, în funcție de urgențe și situațiile întâmpinate.

  2. În același timp, confirmi că nu o să dai datele cu caracter personal cu care intri în contact în cadrul proiectelor comunității (ex.: contactele unui speaker la eveniment sau a unei persoane intervievate s.a.m.d.) persoanelor din afara echipei de voluntari activi pe o perioadă nedeterminată, făra acordul persoanei în cauză.

  3. Ne confirmi, de asemenea, că ai citit și ești de acord cu termenii menționați în secțiunea GDPR a site-ului: LINK DIRECT AICI

Ai dat click pe butonul TRIMITE de la formular? Atunci poți să mergi la pasul 2
bottom of page