top of page

(vei primi datele de acces după înscriere)

Cum ar fi dacă ai veni la un eveniment unde poți crea
soluții pentru specificul organizației tale, pentru realitatea actuală?

Cele mai multe companii au inițiative pentru mamele ce revin din concediul de creștere copil (CIC) care privesc cadrul de lucru, precum program redus și/sau subvenționarea grădiniței. De cele mai multe ori, însă, reacomodarea mamelor are o componentă mentală și de mindset care cântarește mai mult. Mamele care se întorc la birou au multe nesiguranțe – unele legate de faptul că își ‘abandonează’ copilul, altele care țin de neîncrederea în ele și capacitatea de a se readapta mediului profesional. 

Susținerea reintegrării mamelor după concediul de îngrijire copil (CIC) este vitală pentru performanța oricărei organizații, în special în această perioadă,

Working Mom

când multe din vechile repere nu mai sunt valide.

Le permite mamelor să gestioneze optim lucrul de acasă și/sau un mod de lucru hibrid și să îl îmbine eficient cu celelalte roluri pe care le desfășoară (în spațiul casei).
Susținerea reintegrării crește nivelul de toleranță la schimbare și le permite mamelor o mai bună gestionare a presiunii externe cât și a presiunii pe care o pun singure pe sine.

În același timp,  mamele pot aduce un aer prospăt în organizație, dat tocmai de ‘pauza’ pe care au avut-o, fără a fi outsideri (cunosc organizația și cultura organizațională, colegii le cunosc pe ele și au deja un anumit capital intern).

Mai mult, maternitatea este o perioadă în care mamele nu stau, ci una în care își antrenează o serie de competențe soft (e.g. empatia, oferirea de recunoaștere, prioritizarea, încurajarea participării) atât de valoroase și la birou și totuși atât de greu de achiziționat într-un training de 2 zile, iar o valoare importantă pentru mame este stabilitatea și în clipa în care le-o asiguri, ele îți oferă loialitate, asumare și angajament.

Completează formularul de mai jos în care ne spui câte locuri ai nevoie să îți rezervăm

ÎNSCRIEREA TA:

Pentru participarea ta la eveniment te rugăm să completezi formularul de mai jos. În urma înscrierii tale vei primi un mail de confirmare a locului tău.

EVENIMENT GRATUIT DAR CU LOCURI LIMITATE

Te sfătuim să completezi formularul de mai jos în cel mai scurt timp, astfel încât să putem rezerva un loc pentru tine, în limita celor 25 de locuri disponibile. După umplerea acestor locuri, înscrișii veniți ulterior vor fi puși pe o listă de așteptare și vor fi anunțați pe măsură ce se eliberează locurile, în ordinea înscrierii, dar nu mai târziu de 2 zile înainte de eveniment, Așa că îți recomandăm să îți rezervi data în calendar pentru orice eventualitate.

Pentru informații suplimentare, ne poți contacta la

comunitatea.greathrs@gmail.com

+40724433667

Înscrierea ta
Cum știi dacă e pentru tine
GHRS - facebook event cover (8).png

Cum ar arăta o serie de soluții potrivite pentru organizația ta sau pentru tine personal în prezent?

Ești un manager de business, manager de HR/L&D/Training/HRBP, profesionist în resurse umane, un manager interesat de managementul oamenilor sau pur si simplu o mamă profesionistă? 

Te invităm la un eveniment online sub forma unei conversații centrate pe soluții despre ce putem face concret, astfel încât mamele să fie acei angajați valorși și perfomanți ce pot fi.

Conversațile vor fi moderate de către specialiștii în carieră de la Vitorul Meu împreună cu invitații lor din mediul organizational.

Despre eveniment

CE FACEM ÎMPREUNĂ?

Un eveniment pentru găsirea soluțiilor potrivite pentru tine și organizația ta:

 

CÂND: 

O oră și jumătate, interactivă, pe 27,07.2021 în intervalul 18:30 – 20:00


CE FACEM ACOLO:

Te invităm la un eveniment online sub forma unor conversații centrate pe soluții în care discutam beneficiile reintegrării mamelor după concediul de creștere copil (CIC), opțiunile practice de reintegrarea a mamelor dupa concediul de maternitate și conștientizarea impactului pe care o reintegrare atentă a memelor dupa CIC îl are la nivel personal și organizational.

Vom explora cum arată ecosistemul care susține eficient o reintegrare sănătoasă a mamelor după CIC, cine sunt și ce responsabilități au principalii actori în acest proces. 

POȚI VENI SINGUR SAU ÎN ECHIPĂ

  • Dacă vrei să vii singur, înscrie-te la eveniment și vei avea un spațiu de discuție alături de ceilalți participanți, să vă împărtășiți soluții concrete și ușor de implementat.

  • Dacă vrei să vii în echipă: Poți veni însoțit de una sau mai multe persoane din organizația ta.

Invitații

Cine sunt invitații:

Marți, 27.07.2021

18:30 - 20:00

Vei fi ghidat în discuțiile din cadrul evenimentului de:

MODERATORI:

NICOLETA NEGHINA.jpg
  • LinkedIn

Nicoleta Neghină

Coach carieră @Viitorul Meu​

INVITAȚI DE ONOARE

Diana Ivana.jpg
  • LinkedIn

Diana Ivana

Staffing Manager

@NTT DATA Romania

Mihaela Druga.jpg
  • LinkedIn

Mihaela Drugă

Membru în Bordul Director @Signal Iduna Romania

magda dorobantu.jpg
  • LinkedIn

Magda Dorobanțu

Coach carieră

@Viitorul Meu​

bottom of page