top of page

Planul de carieră.
Moft sau necesitate?

(vei primi datele de acces după înscriere)

Cum ar fi dacă ai veni la un eveniment unde poți crea

soluții pentru specificul organizației tale, pentru realitatea actuală?

Cele mai multe companii au o politică de talent management. De cele mai multe ori însă există o discrepanță între a avea un istrument și a te folosi eficient de el. Ca atunci când una este procedura și alta este practica de zi cu zi.
Și oare nu este risipă să aloci bugete pentru dezvoltarea oamenilor în direcții care nu sunt corelate cu planurile lor de carieră? Dincolo de risipa financiară, necorelarea se reflectă în indicatorii de performanță, în angajamentul și retenția angajaților și afectează întreaga organizație.
Planul de carieră este instrumentul care poate crea veriga lipsă.

Angajații l-ar vrea dar nu știu cum să îl facă sau se așteaptă să le fie oferit.
Managerii l-ar putea utiliza pentru a putea susține coerent acțiunile de dezvoltare și intențiile de carieră ale oamenilor, dar nu mai au timp și de asta.
HR-ii înțeleg beneficiile pentru toate părțile interesate, și totuși sunt limitați de lipsa de timp, de lipsa de prioritate, lipsa de buy-in a celor implicați.

Vă invităm la un eveniment online sub forma unei conversații centrate pe soluții despre ce putem face concret, astfel încât Planul de Carieră să fie un instrument util adoptat ca regulă nu ca excepție în mediul organizațional.

People Working in Open Office

Completează formularul de mai jos în care ne spui câte locuri ai nevoie să îți rezervăm

ÎNSCRIEREA TA:

Pentru participarea ta la eveniment te rugăm să completezi formularul de mai jos. În urma înscrierii tale vei primi un mail de confirmare a locului tău.

EVENIMENT GRATUIT DAR CU LOCURI LIMITATE

Te sfătuim să completezi formularul de mai jos în cel mai scurt timp, astfel încât să putem rezerva un loc pentru tine, în limita celor 25 de locuri disponibile. După umplerea acestor locuri, înscrișii veniți ulterior vor fi puși pe o listă de așteptare și vor fi anunțați pe măsură ce se eliberează locurile, în ordinea înscrierii, dar nu mai târziu de 2 zile înainte de eveniment, Așa că îți recomandăm să îți rezervi data în calendar pentru orice eventualitate.

FORMULAR PENTRU REZERVAREA LOCULUI TĂU

Te-ai înscris cu succes! Verifică mailul să salvezi datele de acces!

Pentru informații suplimentare, ne poți contacta la

comunitatea.greathrs@gmail.com

+40724433667

Înscrierea ta
Cum știi dacă e pentru tine

Cum ar arăta o serie de soluții potrivite pentru organizația ta sau pentru tine personal în prezent?

Ești un profesionist care vrea o viață profesională împlinită? 

Indiferent de rolul tău, fie că ești un specialist în orice domeniu sau un manager al unui departament, sau poate un antreprenor profesionist în Resurse Umane.

 

Te invităm la un eveniment online sub forma unei conversații centrate pe soluții despre ce putem face concret, astfel încât Planul de Carieră să fie un instrument util adoptat ca regulă nu ca excepție în mediul organizațional.
Conversațiile vor fi moderate de către specialiștii în carieră de la Vitorul Meu împreună cu invitații lor din mediul organizațional

Despre eveniment

CE FACEM ÎMPREUNĂ?

Un eveniment pentru găsirea soluțiilor potrivite pentru tine și organizația ta:

 

CÂND: 

O oră și jumătate, interactivă, pe 15.06.2021 în intervalul 16:00 – 17:30


CE FACEM ACOLO:

Te invităm la un eveniment online sub forma unor conversații centrate pe soluții despre ce putem face concret, în mediul organizațional, astfel încât să constientizăm impactului pe care "planul de cariera" il are la nivel personal si organizational; 

Vom explora cum arata ecosistemul care sustine eficient un astfel de demers, cine sunt si ce responsabilitati au principalii actori din proces, alături de câteva solutii concrete pentru a implementa sau pentru a creste gradul de adoptie al acestui instrument in organizatia ta; Toate acestea, abordând și perspective noi, dar și subiectelor tabu despre Planul de Cariera.

POȚI VENI SINGUR SAU ÎN ECHIPĂ

  • Dacă vrei să vii singur, înscrie-te la eveniment și vei avea un spațiu de discuție alături de ceilalți participanți, să construiți împreună și să vă împărtășiți soluții concrete și ușor de implementat!

  • Dacă vrei să vii în echipă: Poți veni însoțit sau poți forma chiar o echipă de mai multe persoane din organizația ta.

Invitații

Cine sunt invitații:

Marți, 20.04.2021

15:00 - 17:30

Vei fi ghidat în discuțiile din cadrul evenimentului de:

MODERATORI:

magda dorobantu.jpg
  • LinkedIn

Magda Dorobanțu

Coach carieră

@Viitorul Meu​

INVITAȚI DE ONOARE

madalina ceaparu.jpg
  • LinkedIn

Mădălina Ceaparu

Manager Global Marketing PMO

@Bitdefender

patricia andrei.jpg
  • LinkedIn

Patricia Andrei

Consultant

@ViitorulMeu

NICOLETA NEGHINA.jpg
  • LinkedIn

Nicoleta Neghină

Coach Carieră

@ViitorulMeu

ioana istrate.png
  • LinkedIn

Ioana Istrate

Professional Development Architect

@Orange

bottom of page