top of page

SĂNĂTATE 

ORGANIZAȚIONALĂ

2019 - anul sănătății 

organizaționale

Când o organizație este sănătoasa, are potențial să facă tot ce își propune! Anul 2019 este dedicat explorării conceptului de sănătate organizațională aducând acest subiect pe mesele conducătorilor și profesioniștilor de HR. Sănătatea organizațională este, de cele mai multe ori, confundată cu o cultură organizațională bună, cu mediul de lucru, evaluarea angajamentului și a motivației, rezultate financiare sau comportamentele toxice din companie. Mckinsey o definește diferit! Și, pentru că sănătatea organizațională nu vizează numai liderii din organizații, anul acesta, printr-o serie de ateliere practice dedicate celor 9 dimensiuni ale sănătății asa cum sunt ele definite de McKinsey (motivație, leadership, inovație, mediu și valori etc.), alături de invitați speciali, vom crea un mediu de învățare din care iți poți lua inspirație și să găsești soluții noi. Vezi ce ți-am pregătit!

dimensiunile

1
anul acesta vom analiza cele 9 dimensiuni definite de modelul McKinsey
direcție
2
6
7
8
9
leadership
3
coordonare și control
4
inovație și invățare
5
motivare
mediu
de lucru
capabilități
orientare in exterior
responsabilite pentru
rezultate

Evenimentul de lansare a proiectului 

 

Mediu de lucru 

Leadership 

Coordonare și control 

Inovație și învățare 

 

Motivare 

 

Direcție 

 

Capabilități 

 

Orientare în exterior 

Responsabilitate pentru rezultate 

{

tematici

evenimentele

9

cum poți contribui

Fiecare dintre cele 9 dimensiuni va fi susținută în colaborare cu un Manager de HR sau un reprezentant al organizației din top management. Acesta va prezenta practicile proprii legate de dimensiunea aleasă, analizând împreună cu ceilalți participanți la eveniment provocările și  oportunitățile acesteia.

Poți să fii gazda unui eveniment și să aduci la masa de discuții 1-3 contributori (reprezentanți ai companiei tale, invitați speciali etc.). Noi te vom susține în planning, în organizare și chiar vom putea să venim alături de tine ca moderatori ai evenimentului.

partenerii 

Untitddled.png
logo_Rodica-Obancea.png
54233849_1242487412585318_60387903797156
Logo_the_Basics - patrat netransparent.j

evenimentele viitoare

Revenim cu detalii

evenimentele de până acum

evenimentul de lansare 

31 ianuarie 2019

sanatatea org - event lansare 31 jan - v

resurse

50520756_276161619745740_690301548274437

Conceptul de sănătate organizațională

Jim ne vorbește despre ce are nevoie o organizație ca să funcționeze în armonie și despre leadership

INTERVIU IN EXCLUSIVITATE PETRU GREAT HRS

Speaker International si Executive Coach

Jim Bagnola

rodica obancea.jpg

Sănătatea, că-i mai bună decât toate!

Rodica ne vorbește despre fenomenele pe care le trăim în mediul organizațional care sunt consecințe ale lipsei sănătății în conversațiile și obiectivele organizațiilor dar și oportunități de schimbare.

Master Certified Coach (MCC) Executive & Team Coaching

Rodica Obancea

implicarea ta

Îți dorești ca organizația ta sa fie unul dintre angajatorii implicați în proiect?

Vrei sa iți trimitem mai multe info?

dă-ne un semn!

*Campurile marcate cu asterisc sunt obligatorii pentru înregistrarea cererii tale. 

Următoarea notificare privind protecția datelor este concepută pentru a te informa cu privire la prelucrarea datelor tale personale și drepturile tale. privind această procesare în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor (“GDPR”) și legislația locală în vigoare.

Datele completate în formularul de mai sus vor fi folosite cu unicul scop de a te informa despre proiectele Great HRs. Prin completarea datelor din formularul de mai jos, iți exprimi acordul pentru păstrarea acestora în baza de contacte ale Comunității Great HRs pentru o perioada de 24 de luni. Poți oricând cere ca datele tale să fie scoase din baza de date a comunității prin mail la adresa: comunitatea.greathrs@gmail.com.

Pentru mai multe info despre drepturile tale și politica noastră de confidențialitate, te invitam să intri pe pagina GDPR.

vreau sa sustin un eveniment SO
bottom of page