ARHIVA EVENIMENTE

BUCURESTI

Facem evenimente împreună din 2016!

  • solutii si analize practice impartasite de specialisti de top din 2016 pana in prezent

  • peste 500 de membri participanti la sesiunile de discutii face-to-face (studii de caz, world cafes, HR lunch, conferinte , debate-uri, sesiuni interactive de practica etc.)

  • specialisti in HR, Comunicare, Financiar, Legislativ

eveniment găzduit de

24

Bune practici
în recrutarea și selecția talentelor

Evenimentul este unul colaborativ, concentrat pe identificarea și crearea de soluții și perspective noi, adecvate contextului pieței forței de muncă în care activăm, astfel încât fiecare participant să plece la final cu opțiuni concrete, ce pot fi implementate în organizația sa, pentru a atrage talentele de care are nevoie.

eveniment găzduit de

21

​HR Planning
- strategii cu tâlc

Ne-am propus să analizăm, dezbatem și să construim împreună un HR Planning de succes care să constituie baza strategiilor de retenție, motivație și care să ajute la dezvoltarea unui climat sănătos în care creativitatea să înflorească.

eveniment găzduit de

18

HR+Engagement - "Back to basics" - cum satisfacem nevoile de baza ale angajatilor

Un atelier de dezbateri dedicat “aspectelor ecologice” ce tin de motivarea muncii, intr-o atmosfera relaxata, despre nevoile de bază ale angajatilor si despre actiunile cu ajutorul carora putem crea organizatii sanatoase.

eveniment găzduit de

15

​​HR+Digital
Cum poate HR-ul sa sustina transformarea digitalizata

Am dezbatut impreuna cu specialisti de top in cadrul unei discutii relaxate, cateva subiecte legate de employee experience, impactul si trendurile locale si internationale, procese transformate (ex.: chat bots si alte instrumente in recrutare, e-learning etc.).

eveniment găzduit de

12

HR + Innovation - Performance management through innovative perspective

In cadrul intalnirii am adus in prim plan, sub tema “Performance management through innovative perspectives”, inovatia in organizatie, alegerea oamenilor potriviti pentru obiectivele companiei, dezvoltarea unei gandiri flexibile in randul managementului, luarea deciziilor si vanzarea ideilor catre top management. Iar la final, partnerii nostri de la Accelium au acordat cadouri pentru fiecare dintre companiile aflate la masa discutiilor.

eveniment găzduit de

9

HR + Employer Branding
Employer Branding - Let's Get Back to Basics

In cadrul intalnirii am analizat impreuna rolul campaniilor de comunicare si pozitionare a brandului de angajator, atat intern, cat si extern, pentru cresterea ratei de recrutare si a celei de retentie (pasii de analizat in strategie de EB, stabilirea obiectivelor si KPI, comunicarea interna HRs - Managers, imbunatatirea climatului organizational, alinierea listei atributelor de alegere a unui angajator cu valorile companiei, prioritizarea acestora in functie de impact etc.

eveniment găzduit de

6

HR + Marketing
Brandul de angajator capata culoare

În cadrul întâlnirii am prezentat un studiu de caz interesant despre strategia de employer branding aplicata si au fost prezentati pasii parcursi in analiza imaginii externe a companiei ca angajator.

eveniment găzduit de

3

World Cafe
HR 3.0

A 3-a intalnire a comunitatii s-a desfășurat sub forma unui eveniment tip world cafe, unde profesioniștii în HR au discutat despre valoarea creată de HR în organizație și despre rolul unui specialist în HR 3.0.

eveniment găzduit de

23

Viitorul din prezent! O nouă frontieră în performanța echipelor!

Modalități practice prin care poți crea echipe autonome și performante, angajați motivați și fericiți, medii de lucru sustenabile și creative

eveniment găzduit de

20

​Sănătate Organizațională 
- ce este, ce nu este și cum o pot dezvolta în compania mea?

Ne-am propus să începem împreună cele mai fezabile strategii privind sănătatea organizațională, într-un atelier practic, care să iți ofere posibilitatea să: ​

Clarifici ce înseamnă sănătatea organizațională în compania ta

Concepi strategii conform nevoilor organizației tale bazate pe cele 9 dimensiuni create de McKinsey

Contribui la dezvoltarea organizației prin aducerea în actualitate a vechilor practici în aria sănătății organizaționale

eveniment găzduit de

17

HR + Recrutare 2 - Solutii & optiuni pentru atragerea talentelor in organizatie

Un workdhop colaborativ concentrat pe identificarea si crearea de solutii si perspective noi, adecvate contextului pietei fortei de munca in care activam. Atelierul a avut la baza o abordare de lucru centrata pe solutii, puse in practica de alti participanti si idei si perspective noi co-create impreuna, astfel incat fiecare participant a plecat la final cu optiuni concrete, ce pot fi implementate in organizatia sa, pentru a atrage talentele de care are nevoie.

eveniment găzduit de

14

​​HR+Coaching
Cum poate HR-ul sa fie un bun coach in interiorul organizatie

Intalnirea a fost dedicata gasirii solutiilor si proceselor in care profesionistii de HR, cu pregatire in coaching, pot aduce valoare adaugata inalta prin coaching, prezentarii unor studii de caz de coaching in organizatie din partea HR-ului și posibilitatilor de a crea culturi de coaching in organizatie.

eveniment găzduit de

11

HR + Taxes 2 
Solutii pentru angajatori intr-un context imprevizibil

In cadrul intalnirii am adus in prim plan efectele datorate schimbarilor legislatiei salariale de la inceputul acestui an, relatiile cu alte tipuri de colaboratori in afara contractului clasic de munca, situatia angajatelor in concediu maternal, modalitatea de comunicare a schimbarilor si pozitionarea companiei, si am dezbatut cateva solutii concrete si aplicate deja in companiile aflate la masa discutiilor. 

eveniment găzduit de

8

HR + Performanta
Provocări și soluții în evaluarea performanței

Întâlnirea s-a desfășurat pe 25 octombrie 2017, subiectul dezbătut în cadrul acestei întâlniri fiind “Provocări și soluții în evaluarea performanței”. Am explorat impreuna procesul de management al performanței și evaluarea performanței dezvoltând opțiuni noi pentru a avea un proces fluid, relevant pentru atingerea obiectivelor organizației. Am analizat opțiunile, provocările, soluțiile deja puse în practică și altele noi. 

eveniment găzduit de

5

HR + Finance
Comunicarea intre doua departamente

Întâlnirea a început prin analiza randamentului investiției in coaching. Bugetul de HR a fost un alt subiect abordat, iar câțiva dintre indicatorii de performanță (KPI) ai HR-ului identificați și analizați în această întâlnire au fost: “untaken holidays”, retenția, absenteismul, “sickness rate”, cunoașterea reciprocă a obiectivelor dintre departamentele HR și Finance și comunicarea între acestea.

eveniment găzduit de

2

HR+Obiective
Masa discutiilor

A 2-a intalnire a membrilor comunitatii si-a propus sa clarifice, impreuna cu profesionistii de HR implicati in dezvoltarea comunitatii, misiunea si am setat obiective si indicatori de succes pentru actiunile viitoare GreatHR, am clarificat structura de lucru in cadrul intalnirilor si harta pasilor urmatori, rezultatele concrete pe care le dezvoltam impreuna, cum vom monitoriza progresul impreuna in aceasta comunitate de practica si knowledge sharing.

eveniment găzduit de

22

Soluții practice privind concedierea

Avocat Dr. Dragoș Brezeanu a prezentat câteva situații din cei 20 ani de experiență și practică personală și a invitat la un dialog participanții despre bune practici din compania ta. Evenimentul a pus la dispoziție un spațiu de dialog și învățare participativă, prin intrebări concrete din partea publicului din sală.

eveniment găzduit de

19

HR + Motivare
Compensatii si beneficii pentru o piata cu prea multe optiuni

Am explorat impreuna cu alti specialisti de HR asmeni tie, intr-o atmosfera relaxata, cateva date despre ce beneficii sunt dorite de angajati, cum se dueleaza companiile in oferte, ce optiuni pentru benficii avem in 2018, cum alegem dintre toate optiunile si cum aliniem cererea angajatilor cu oferta angajatorului. Evenimentul a adus un strop de claritate asupra nevoilor angajatilor in zona de beneficii relevante, astfel încat pachetul de compensatii si beneficii al organizatiei sa susțina atragerea si retentia.

eveniment găzduit de

16

HR + Recrutare 1 
Atragerea talentelor, trenduri in 2018

In cea de-a 15-a intalnire am explorat impreuna cu profesionisti in resurse umane, in cadrul unui dialog relaxat pe tema atragerii talentelor in organizatie: trenduri locale si internationale in recrutare si selectie, targetarea diferitelor generatii, instrumentele si tehnologiile care fac recrutarea mai usoara, competitia si lipsa candidatilor eligibili in piata si cerintele candidatilor.

eveniment găzduit de

13

HR + Legislatie
GDPR in recrutare

In cadrul intalnirii am adus in prim plan, sub tema “GDPR in Recrutare – provocari si solutii aplicate de angajatori”, instrumentele  generale de analiza a fluxului de date personale, aplicarea noului Regulament privind protectia datelor cu caracter personal,  administrarea corecta a bazei de date de CV-uri, pentru a fi conformi cu noile reguli si multe alte subiecte conexe.

eveniment găzduit de

10

HR + Taxes 1 - Employers dealing with changes - old story - new episodes

In cadrul intalnirii ​am dezbatut schimbarile legislatiei salariale de la inceputul acestui an, alaturi de beneficiile extra-salariale si impactul inceputului unui an cu noi reguli si nevoi de adaptare, pastrarea nivelului fericirii angajatilor si a imaginii companiei ca angajator.

eveniment găzduit de

7

HR + IT
Tendintele pietei locale si a celor internationale

Întâlnirea a avut loc într-o atmosfera de vara, cu limonadă la Arcade Café în cadrul careia s-au analizat corelația dintre departamentul de HR și cel de IT și s-au identificat trendurile din dinamica forței de muncă din industria IT, la nivel local și internațional.

eveniment găzduit de

4

HR + Tools
Digitalizarea si instrumente relevante pentru HR

Întâlnirea de la restaurantul Chez Marie a fost o invitație la masă din partea Oracle, care a adus un invitat special din Cipru. Subiectele abordate s-au dus in zona inovațiilor locale si globale din companii.

eveniment găzduit de

1

Gala de lansare a comunitatii GreatHR - Tendinte locale si internationale in HR

Gala de lansare a comunitatii, a avut loc la Hotel Caro București, sub tema Tendinte locale si internationale in HR (si aplicabilitatea acestora pe piata din Romania, alaturi de studii de caz si date din cercetari de piata internationale).

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now